Вагітна Настя Каменських показала, чому навчилася у Каті Осадчої: прикрила живіт у стилі дружини Горбунова

Настя Каменських і Потап вже не перший рік є парою, проте досі у сімейства не було дітей. Тим не менш, поп-діву не раз підозрювали у вагітності, і схоже на цей раз це не просто чутки. Подивіться, як стала одягатися поп-діва.

Настя Каменських. Ця яскрава співачка давно причарувала велику кількість фанатів музикою та неймовірним голосом. За останні роки багато чого змінилося у житті зірки, але лишилося її велике бажання подарувати своєму обранцеві малюка. Тривалий час співачка віджартовувалася, що фанати вічно приписують їй вагітність, але вже майже пів року зараз намагається обходити цю тему стороною.

Вагітна Настя Каменських показала, чому навчилася у Каті Осадчої

Нещодавно на світлинах у профіль у мережі помітили, що артистка значно змінилася у фігурі. Дружина Потапа і раніше була схильна до повноти, але в останні роки взяла себе в руки та почала займатися активно спортом. Та навіть попри це округлий животик вже помітно.

Настя також і змінила стиль нарядів. Якщо раніше вона надавала перевагу яскравим світлим кольорам, то тепер стала носити чорне. Ба більше почала прикривати верхню частину себе. Так  нещодавно артистка з’явилася на виступі у довгій сукні, поверх якої наділа пишно розшиту жилетку.

Вагітна Настя Каменських показала, чому навчилася у Каті Осадчої

До такого прийому приходять стилісти, які хочуть приховати пишну фігуру зірки. Так само наряджали і вагітну Катерину Осадчу, коли та носила під серцем свого молодшого сина Данила. Від животику ведучої відволікали увагу воланами, рюшами, драпіровкою. У той час вона не припинила роботу заради декрету та сміливо ходила на ефіри.

Вагітна Катя Осадча не спростувала чутки про своє цікаве положення і ощасливила Горбунова
Вагітна Катя Осадча

До речі дружина Потапа взагалі перестала робити звичні для себе яскраві макіяжі, фарбувати і стригти волосся. З чим точно можуть бути пов’язані внутрішні зміни, знаменитість не пояснює. Також відомо, що вона повернулася назад додому з Іспанії, але проводити свої дні в ошатному маєтку доводиться самій, адже про те, де знаходиться її обранець — не відомо.

Нагадаємо, що більше інформації про шлюб, сімейні стосунки та романи Насті Каменських ви можете дізнатися на каналі наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті