Лідер Kalush Orchestra показав свою обраницю та привітав її з днем народження: хто дівчина Олега Псюка

Нарешті Олег Псюк показав, з ким він проводить вільний час від роботи та проєктів. У нього таки є дівчина, яку Олег ніжно привітав з днем народження

Переможець Євробачення – 2022 Kalush Orchestra не припиняє дивувати публіку і випускає нові треки та дуети. Спостерігаючи за активною роботою, здається,що окрім заняття гуртом та творчої оборони, в житті колективу нічого і нема. Але не слід забувати, що особисте життя не всі зірки полюбляють виставляти на показ.

25 серпня у дівчини лідера гурту Kalush Orchestra Олега Псюка було день народження. Дівчина має ім’я Олександра Білобров. Відомо, що батько Олександри є пасічником. Олег дуже стисло описав їх з Сашею знайомство “Це дійсно схоже на те,що наше знайомство на Хрещатику було випадковим і водночас романтичним”

Пара вже разом півтора роки і судячи з усього у них щирі, відверті та гармонійні відносини, але сказати впевнено цього не можна, бо відносини залишаються лише між Сашею та Олегом.

До того ж Олег Псюк виділив декілька основних і найкращих, на його погляд рис в своїй обраниці: “Бажаю тобі залишатись такою ж класною гарною, організовною, розумною, турботливою та щасливою”

Дивно,що Псюк раніше не показував свою дівчину і взагалі не дуже оприлюднював своє особисте життя. Можливо пара хотіла зберегти своє особисте щастя та не нарікати себе на плітки та розповсюдження особистої інформації. Проте видно, що вони дуже кохають один одного і вiдносяться з повагою.

Натомість Олександра викладала спільні фотографії з коханим Олегом. На її сторінці в instagram. Але у дівчини немає особистого опису в шапці профілю, тож чим займається Олександра по життю, можна лише здогадуватися.

Слід нагадати, що у минулому році Олег привітав з днем народження свою дівчину прямо зі сцена концерта гурту Kalush Orchestra. Для Саші це була приємна несподіванка. Весь концертний зал прокричав їй “Вітаємо”.

Схожі статті