Камалія зізналася, що зробила собі операцію за кордоном заради щастя Захура: “Намагалася не зациклюватися”

Знаменита українська співачка Камалія багато років намагалася завагітніти від чоловіка Мохаммада Захура. Але усі спроби були марними. Як саме пара вирішила проблему?

Історія кохання Камалії та мільярдера Мохаммада Захура розпочиналася, як східна казка. Однак після весілля пара зіштовхнулася з серйозною проблемою. Артистка та її чоловік мріяли народити спільну дитину. Але всі спроби були марними — здійснити бажання стати батьками не виходило.  Подейкують, що артистка навіть втратила дитя.

Камалія зізналася, що зробила собі операцію за кордоном

Камалія зізналася, що зробила собі операцію за кордоном

Тим не менш, зараз Мохаммад та Камалія виховують двох прекрасних дівчаток, яким дали дуже символічні імена Арабелла та Мірабелла. Та задля появи дівчаток на світ, Наталія (справжнє ім’я зірки) пішла на серйозні кроки.

Камалія зізналася, що зробила собі операцію за кордоном

Зірка зробила операцію у Сполучених Штатах, щоб завагітніти, йдеться у сюжеті “ТСН. Особливе” за 2013 рік.  Вона видаляла ендометрій – внутрішній шар матки, який розростався більше, ніж треба. Крім хіпургічного втручання, Камалія вдалася до прийому гормональних і сиділа на суворій дієті (обов’язкова умова для процедури штучного запліднення).

“У мене було певне комплексне харчування. По-друге, я намагалася не зациклюватися на своїй вагітності, щоб не сприймати її як хворобу”, – пояснила Камалія.

Варто відзначити, що завагітніти самостійно в неї так і не вийшло. Операція була зроблена лише для того, щоб Камалія змогла виносити дітей. Запліднення все ж таки зробили штучно у спеціальній клініці. Тим не менш, у пари швидко вийшло досягти мети за допомогою лікарів і за декілька років в них з’явилися двійнята.

До виховання дівчат артистка ставиться з великої серйозністю. Вони займаються конеим спортом, відвідують заняття з гімнастики, вивчають декілька мов. Натомість батько настільки обожнює доньок, що дозволяє собі лише балувати їх.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.