Артур Логай зізнався, що важко переживає розлуку з сином, якого забрала дружина: “Сьогодні рівно півроку”

Відомий український актор та переможець останнього сезону "Танці з зірками" зізнався, що перша дружина вже півроку не дає йому можливість бачити старшого сина

Артур Логай намагається тримати особисте під замком, але в його житті стаються ситуації про які неможливо мовчати навіть найсильнішому. На шоу “Танці з зірками” Артур на диво був дуже відвертим. Логай розповідав історії свого життя, від яких йшли мурахи по шкірі. Про свої невдачі та жорсткі падіння, про проблеми і зруйновані мрії. Але його тримала на плаву мрія. Мрія стати актором, за нею Артур біг спотикаючись по дуже складному шляху,але довів собі і іншим, що все можливо.

Логай з синами
Логай з синами

Зараз ми бачимо сильного, успішного, талановитого чоловіка, якому вдалося добігти до мрії і не зупинитись, а йти далі. Мало кому відомо, що у Артура є позашлюбний син, його перший син Герман, який з татом не живе. Натомість, у Артура та Германа чудові відносини. Зірковий тато раніше зізнався, що хоче бути найліпшим татом для обох синів.

Герман, це син від попередніх стосунків з жінкою на ім’я Оксана, яка була керівницею проекту Х-фактор, коли Артур прийшов туди в якості учасника. Пара зустрічалася 1,5 року, а потім в них народився син. Але після народження дитини пара протрималась півроку.

Артур Логай та дружина Євгенія
Артур Логай та дружина Євгенія

Друга дитина Лев вже з’явився на світ від другої дружини Артура Євгенїї, з якою вони познайомились у 2018 році на зйомках серіаліти “Київ вдень та вночі”. Про дружину Артур каже, “Лише ця жінка змогла мене приборкати”.

Зараз Артур разом із Євгенією та молодшим сином знаходиться в Україні, а його родичів розкидало по всьому світу. От і старший Син Герман поїхав з мамою за кордон. Логай так сильно скучив за дитиною, що не втримався і вирішив присвятити йому пронизливе відео, яке розчулило шанувальників до сліз.

Схожі статті