Боржемська зійшлася з Узелковим? Після років розлуки пара змогла налагодити стосунки: “В мене сяють очі”

Відома українська фітнес-тренер Марина Боржемська прийшла на інтерв'ю до Григорія Решетніка та розповіла про свій роман та взаємини з колишнім.

Розлучення Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова було оточене скандалами. Уся справа в тому, що чоловік, який залишився без родини, вельми бурхливо реагував на все, що відбувається, і в якийсь період часу навіть заперечував, що він залишився самотнім.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
Марина Боржемська розповіла про нового коханого

Відповідальність за зруйновані стосунки з дітьми він переклав на колишню дружину. Однак, Марина заявляє, що старший спадкоємець спортсмена взагалі не хоче спілкуватися з батьком, і їй доводиться його вмовляти.

Марина Боржемська розповіла про нового коханого

Нещодавно Марина завітала на ексклюзивне інтерв’ю у програму Григорія Решетніка “Як ти”. Під час розмови вона вперше розповіла про те, що Узелков став причиною серйозних нервів для неї. Однак, впоратися з його поведінкою їй таки вдалося.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова
Марина Боржемська розповіла про нового коханого

“Вперше після розлучення ми поговорили, як дорослі люди. Він був спокійний, спитав, чи мені потрібна допомога. Якась агресія щодо мене з його боку, їх [дітей] лякає. Діти попросили, щоб я більше не просила їх зустрічатися з ним”, – сказала Боржемська.

Також зірка розповіла, що її серце більше не вільне. Марина знайшла нового коханого і на даний момент перебуває в романі. Таким чином виходить, що і у Узелкова, і у Боржемської повністю налагодилося особисте життя.

“Він розумний, мені є, про що з ним поговорити. Я почала частіше посміхатися. Діти кажуть, що в мене сяють очі”

Також Марина натякнула, що їй таки вдалося провчити Узелкова, який все ж таки зрозумів, кого та що втратив. На даний момент у чоловіка погані стосунки з його власними дітьми. І цілком можливо, що на це вплинув розподіл майна. Марина розповіла, що вона віддала абсолютно все, що колись Узелков приніс в сім’ю.

Схожі статті