Вагітна Настя Каменських вперше зізналася, чому повернулася без Потапа: “В нього паралізоване обличчя”

Відома українська співачка Настя Каменських вперше дала ексклюзивний коментар щодо її чоловіка Потапа, який не приїхав з нею до Києва. У чому причина?

Декілька тижнів тому знаменита українська співачка Настя Каменських повідомила про те, що повертається до України. Після початку повномасштабної війни, усі 6 місяців вона знаходилася разом зі своєю сім’єю в Іспанії.

Вагітна Настя Каменських показала, чому навчилася у Каті Осадчої

Подейкували, що така поведінка продиктована цікавим положенням артистки, а її приїзд до столиці лише підлив олії у вогонь, адже під час виступу в Ірпіні Каменських засвітила величезний круглий живіт. Тож шанувальники впевнені, що артистка чекає на дитину.

Вагітна Настя Каменських вперше зізналася, чому повернулася без Потапа

Звісно, окрім великої кількості благодійних заходів, Настя Каменських активно відвідує різноманітні інтерв’ю. Нещодавно вона з’явилася на телеканалі СТБ. Журналісти порушили тему втечі Олексія Потапенко, і Настя Каменських дала розгорнуту та аргументовану відповідь. Мовляв, її чоловік лікується від паралічу обличчя.

“У нього паралізувало обличчя. Ми зараз проходимо процес адаптації. Більшість українців переживають посттравматичний синдром або депресію, у когось зі здоров’ям щось починає сипатися, нервова система не витримує. І зовсім скоро він приїде додому”, – прокоментувала виконавиця.

Варто відмітити, що весною зірка дійсно вразив фанатів виглядом. У продюсера було повністю перекошене обличчя, він не міг нормально розмовляти, і тим паче співати. Як пояснив Потап, це сталося через застуджений нерв. Та не варто відкидати версію, що у співака може бути дещо серйозніше.

Однак, декілька місяців тому Олексій виходив на зв’язок після об’яви про параліч, і продемонстрував серйозний прогрес. Міміка артиста працювала справно, хоча і не без проблем.

Що насправді відбувається зі здоров’ям Олексія залишається великою загадкою, як і вагітність його дружини. Тим не менш, Настя Каменських вже декілька разів встигла засвітити пишні форми, які інтригують аудиторію все більше і більше.

Схожі статті