“Вона просто живе на світі”: Наталя Сумська вперше показала 40-річну дочку, яка стала вдовою і затворницею

Відома знаменита акторка Наталія Сумська вперше розповіла про свою доньку Дарину, яка після смерті чоловіка прийшла з дитиною у будинок своєї мами.

Відома українська акторка Наталія Сумська не любить розповідати журналістам про особисте життя. Але час від часу від неї можна дочекатися неймовірних сенсацій.

Як наприклад, рік тому вона вперше розповіла про свою старшу доньку Дарину, яка втратила чоловіка і була змушена шукати прихистку у своєї матері. У дівчини є дочка, а от роботу вона собі так і не знайшла. Тож Наталія В’ячеславівна має утримувати і свою спадкоємицю, і онуку.

Наталя Сумська вперше показала 40-річну дочку

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Так, журналістам “Зіркового шляху” акторка розповіла, що Дарина успадкувала від свого батька небажання робити перші кроки. Тому дівчина чекає, що роботу для неї знайдуть, а вона не має нічого для цього робити. При цьому Наталія дуже шкодує, адже Дарина працювала в ансамблі, і має безперечні таланти.

“Зараз я повністю опікуюся донькою і онукою, всі ці проблеми повинна вирішувати я. Вона просто живе на світі”, – зізнавалася Сумська в інтерв’ю.

Варто відмітити, що у Наталії та її другого чоловіка Анатолій Хостікоєва є син В’ячеслав. Хлопець демонструє самостійність та бажання розвиватися.

В'ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
В’ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками. Наталя Сумська вперше показала 40-річну дочку

Зараз він працює актором і вже виходить на одну сцену зі своєю тіткою, матір’ю та їхніми колегами. Не менш затребуваним він є і в кіноіндустрії. В’ячеслав отримує хороші ролі, а також займається дубляжем.

Про свою сестру В’ячеслав Хостікоєв майже ніколи не розповідає. Та й не любов до інтерв’ю успадкував від свого батька Анатолія та матері Наталії. Його ж сестра навіть і носа не каже. І судячи з усього, Дарина Мамай стала затворницею.

Схожі статті