“Я вагітна”: Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні і зізналася, коли очікувати на поповнення

Настя Каменських вперше після повернення до України дала велике ексклюзивне інтерв'ю та прокоментувала чутки про свою вагітність. Чи дійсно співачка виношує дитя?

Після того, як Настя Каменських повернулася до України з Іспанії, почали активно ширитися чутки щодо її вагітності. Справа в тому, що артистка декілька разів засвітила пишний живіт. А її виступ в Ірпені взагалі не залишив жодних сумнівів у фанатів — співачка при надії.

Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні і зізналася, коли очікувати на поповнення

Каменських завітала на інтерв’ю до журналістки Аліни Доротюк і вперше прокоментувала новину про своє цікаве положення та пологи в яууоввні Аліни Доротюк і вперше прокоментувала новину про своє цікаве положення, пологи в Україні.

Настя Каменських прокоментувала свої пологи в Україні

Перш за все, Настя Каменських стверджує, що вона не вагітна і на даний момент не очікує на дитя. Зірка підкреслила, що подібні плітки мали місце і раніше, тож вона, мовляв, звикла до цього.

“10 років я вже народжую. Угу. З приводу моєї вагітності: це вже просто настільки багато років триває, що я на це просто не реагую. Багато хто запитував у мене, звичайно, тому що статті… Це не одна стаття. І дуже багато коментарів саме у мене під світлинами в Інстаграмі. “Вангую, точно вона вагітна!”. Я дуже вдячна, що всі чекають на мою дитину. От, дякую вам велике. Звичайно, ви всі дізнаєтеся першими. Але знаєш, що найсмішніше? Коли я дійсно завагітнію, і буду казати “я вагітна”, мені ніхто не повірить. Я не вагітна, короче! Це все якісь припущення журналістів, або балачки в соцмережах”

Також зірка підтвердила, що на вигляд її тіла сильно вплинув стрес, адже під час війни має місце заїдання проблем.

Схожі статті