Чоловік Камалії Захур зізнався, чому його екс-дружина лишилась одна: росіянка, яка поливала брудом суперницю

Чоловік знаменитої української артистки Камалії вперше розповів про свою колишню дружину. Виявляється, жінка є громадянкою російської федерації.

Коли знаменитий британо-пакистанський мільярдер Мохаммад Захур одружився на українській співачці Камалії, шанувальники дізналися, що в нього за плечима був шлюб. Від цього союзу у багатія народилося двоє дітей — Таня та Арман.

Раніше Мохаммад розповідав Аллі Крутій про те, що одружився на дівчині лише через традиційні погляди своїх батьків. Нібито вони ледь не самостійно вирішили, з ким побереться чоловік. А він, звісно, не міг піти проти волі улюблених батьків. Мабуть саме тому склалося враження, що перша обраниця багатія — пакистанка.

Чоловік Камалії Захур зізнався, чому його екс-дружина лишилась одна

Камалія зізналася, що Захур покинув її та забрав обидвох доньок
Чоловік Камалії Захур зізнався, чому його екс-дружина лишилась одна

Тим, нещодавно сім’я дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “Rostyslav production”. Вперше багатій зізнався, що насправді його колишня дружина — росіянка. Ба більше, навіть зараз вона залишається в російській федерації. Захур підкреслив, що вона засуджує дії своєї держави, але, звісно, нічого зробити з цим не може.

Також бізнесмен повідав, що у його колишньої та нинішньої дружин не склалися стосунки, через те, що перша погано висловлювалася на адресу Камалії.

З’ясувалося і те, що жінка у російській федерації залишилася одна. Таня та Арман покинули її і на даний момент проживають у Великобританії. Цілком імовірно, що вона могла налагодити особисте життя і знайти собі іншого, але так чи інакше, її найрідніші люди, діти, давно роз’їхалися.

“Ми всі разом живемо в одному будинку разом із Танею, з Арманом. Із Таниною родиною. Таня має двох дітей. Одній дівчинці 10 років, іншій – 12 років. Мої Арабелла та Мірабелла їм тітки. Ми всі живемо в одному будинку разом із дітьми, разом з іншими родичами. Та Таня з Арманом мені допомагають дуже багато. Таня молодша за мене на п’ять років, а Арману зараз 33”

Варто відзначити, що походження матері Армана та Тані пояснює нелестиві висловлювання сина Захура у соціальній мережі Facebook 8 років тому на адресу українського народу.

Нагадуємо, що близько 10 років тому співачка розповідала, що в неї були погані стосунки зі старшою донькою мільярдера Танею. Журналістка припустила, що це може бути пов’язано з ревнощами дівчинки до батька. Втім, погані висловлювання колишньої дружини Мохаммада на адресу артистки також пояснюють поведінку на той час юної дівчини.

Схожі статті