Коля Сєрга нарешті розповів про даму, яка зайняла його серце: хто та красуня, яка чекає на співака з фронту?

Телеведучий та співак Коля Сєрга в інтерв"ю дав однозначну та різку відповідь про свої стосунки та кохану дівчину, яка чекає його з фронту

Коля Сєрга насправді здивував своїх шанувальників, коли припинив всі робочі контракти з росією та пішов у лави ЗСУ, аби захищати свою рідну країну та в більшості Одессу, місто, в якому хлопець народився та виріс. Він вважає, що це не має сенсу обговорювати, якщо є небезпека для країни – йдеш на її захист.

Коля Сєрга на фронті
Коля Сєрга на фронті

33-х річний артист ніколи не виставляє своє особисте життя на розгляд публіці. Чоловіку не подобається, коли копаються в його душі та серці, він вважає це надто особистим та намагається завжди обходити стороною всі питання про стосунки, одруження та про статус свого серця. Відомо, що артист ніколи не був одружений та немає дітей. Та й своїх обраниць Сєрга ніколи не демонстрував. Напевно у співака є вагомі причини так приховувати своє особисте життя.

Натомість нещодавно Коля погодився на відверте інтерв’ю з українською журналісткою Аліною Доротюк на її YouTube каналі. Інтерв’ю проходило в онлайн форматі. Загалом, інтерв’ю стосувалося воєнних питань. Були обговорені теми ЗСУ, позиції Колі, його родичів у росії та загалом все, що стосується творчої оборони Колі у лавах ЗСУ.

Музична оборона Колі Сєрги
Музична оборона Колі Сєрги

Але в інтерв’ю журналістка плавно зачепила тему особистого життя співака, тому що жіноча аудиторія дуже цікавиться статусом артиста.  І на диво, Коля не став обходити його, як робить це завжди. Питання звучало так: “Чи вільне твоє хоробре та добре серце зараз?”

Спочатку співак почав міркувати на цю тему і висловив таку думку: “Багатьом здається, що війна посилює почуття і робить їх більш справжніми та потужними, але насправді, війна притупляє почуття”. Коля зізнався, що в нього є внутрішній конфлікт з цього приводу. Йому хочеться завести якісь справжні стосунки, але, як висловився співак,  його серце і почуття “заморожено”. А на точно сформульоване запитання “Чи має зараз артист стосунки?”  – він коротко відповів –  “Ні”. Тож, виходить що серце співака вільне, але холодне.

Схожі статті