Олег Винник з розмахом відгуляв весілля і показав наречену: Таюне не має відповіді про шлюб з Винником

Олег Винник зіграв пишне весілля з розмахом в рідному селі, де були присутні більше ніж 200 гостей, натомість це грандіозне свято відбувалося таємно

Вже багато років Олега Винника прийнято вважати найпотаємнішим артистом української естради. Чоловік ніколи не розповідає про своє особисте життя і навіть іноді надто агресивно реагує на особисті  питання. Винник вважає, що чутки про особисте життя не додают артисту популярності, треба заслуговувати її творчістю, а не особистим життям: “Хтось підтримує свою популярність піаром: показує свою білизну, дітей по всьому світу або дружин. Мені здається, що все це не має значення. Як тільки у тебе не буде ворчого матеріалу, тієї любові, іскри в очах, того щастя і запалу – все, нічого не допоможе” – каже Винник.

Олег Винник
Олег Винник

Але не дивлячись на секретність співака, всі таємниці з часом стають відомими, так і весілля зірки не залишилося без уваги. Відомо, що попри всі чутки,  псевдо-романи та залицяння співака, він є вірним та люблячим чоловіком. Образ “викрадач жіночих сердець”, міцно закріпився за Олегом Винником. Звісно таке амплуа самотнього с*кс-символа, дає багато приводів для пліток щодо незлічуваних романів та інтриг Винника з красивими жінками.

Винник ніколи не йде на контакт, коли теми стосуються дружини або дітей. В рідному селі співака дивуються, що його називають “холостяком”, адже майже все село Вербовка, що знаходиться у Черкаській області, гуляло на пишному, гучному весіллі, яке влаштовували Олег Винник з дружиною Таїсією Сватко, відомою за псевдонімом Таюне. Люди в селі кажуть: “Та який же він холостяк, якщо вони з Таєю приїжджали сюди завжди разом, гуляли”.

Дружина Винника Таюне
Дружина Винника Таюне

Щоправда весілля відбувалося ще у молодості закоханої пари. Таюне вже багато років співає на бек-вокалі у Винника, але пара жодного разу не показала свої почуття під час концертів. Вони навіть окремо виходять з одного автомобіля. Звісно, що така секреність дивує та надихає на нові плітки про романи Винника. Але вже багато років серце Олега належить його законній дружині Таїсії.

 

Схожі статті