Як зараз виглядає Тетяна Денисова, яка зрадила Україну: найсуворіша суддя Танцюють всі довела себе до інсульту

Як зараз виглядає знаменита українська хореографиня Тетяна Денисова, яка останні роки провела в російській федерації і прийняла рішення залишитися там під час війни.

Після розлучення з Олександром Кривошапко знаменита українська хореограф Тетяна Денисова покинула український інформаційний простір та почала активно працювати в російській федерації.

Зірка постійно бере участь у російських проєктах і надовго осіла в Москві. За цей час аудиторія встигла не тільки від неї відвикнути, але і остаточно попрощатися. Наприклад, нещодавня новина про повернення зірки на українське телебачення викликала хвилю хейту. А після початку повномасштабної війни на території України, шоуранери прийняли рішення вирізати її з ефірів.

Як зараз виглядає Тетяна Денисова, яка зрадила Україну

Як зараз виглядає Тетяна Денисова, яка зрадила Україну

Мовчання знаменитості підштовхнуло і її колег відмовитися від дружби з нею. Наприклад, Євген Кот публічно заявив, що більше не хоче її знати.

Тим часом Тетяна Денисова пройшла свій особливий шлях і навіть пережила “інсульт”. Постійний стрес та навантаження призвели до того, що лікарі запідозрили його в артистки. Діагноз не підтвердився, але лікування у клініці все одно довелося пройти. Тетяні на той момент було 37 років.

Від кого насправді народила свою дитину 42-річна Тетяна Денисов
Як зараз виглядає Тетяна Денисова

Після лікування Тетяна Денисова публічно заявила, що дуже важливо про себе піклуватися та давати відпочинок організму.

Варто відзначити, що не так давно її колишній чоловік Олександр Кривошапко публічно став на захист хореографині. За його словами вона не підтримує війну, проти дій російської федерації, але не може сказати жодного слова, так як боїться за себе та свою сім’ю. Сама Денисова ніяким чином слова колишнього чоловіка не прокоментувала, продовжуючи зберігати своє мовчання.

Схожі статті