Алла Пугачова полишила Максима Галкіна та разом з дітьми повернулася з Ізраїлю у свій російський замок

Алла Пугачова здивувала фанатів своїм поспішним поверненням додому. Чому примадонна залишила чоловіка в Європі? Дізнайтесь далі у матеріалі.  

З початку повномасштабного вторгнення в Україну багато російських артистів засудили агресивний напад та поспішили покинути рф. Алла Пугачова та Максим Галкін зробили це одними з перших, вирушивши до Ізраїлю. Проте надто спекотний місцевий клімат не підійшов примадонні, та зіркова сім’я перемістилась до Європи.

Алла Пугачова полишила Максима Галкіна та повернулася у свій російський замок

Все літо співачка разом з дітьми проводила на одному з латвійських курортів, поки її чоловік гастролював різними країнами. Подейкували, що подружжя назавжди покинуло росію та збираються “пускати коріння” у ЄС. Галкін категорично засуджує війну та всіляко демонструє свою підтримку українському народу. На концерті у Варшаві шоумен з’явився на сцені у жовто-блакитному костюмі, як кольори українського прапора.

Максим Галкін обрав для виступу кольори українського прапора
Максим Галкін обрав для виступу кольори українського прапора

Фанати були впевнені, що більше ноги артистів не буде на території росіі. Але нещодавно Пугачова не на жарт здивувала шанувальників по всьому світу. Заголовки ЗМІ вже котрий день поспіль трублять: “Примадонна повернулась”. Дизайнер та кутюр’є Ігор Гуляєв у своєму інстаграмі виклав спільну з зіркою світлину та відео, де співачка ногою відчиняє двері машини, а він наспівує, що не вірить власним очам.

“Я вже давно. Просто не могла ніяк зібратися. А ти читаєш, що мене немає?”, — промовила у відео виконавиця.

Алла Пугачова полишила Максима Галкіна та повернулася у свій російський замок

Плітки стосовно приїзду артистки різні. Одні кажуть, що візит знаменитості ненадовго, вона збирається продавати майно та повертатися до чоловіка. Інші мовлять, що співачка втомилась від європейського життя та повернулась додому, у свій колосальний замок, щоб діти пішли до школи. Тож фанати зацікавлені, як далі буде складалися подружнє життя артистів, оскільки для Максима Галкіна шлях додому закритий. На Батьківщині на гумориста заведено кримінальну справу та загрожує до 8 років позбавлення волі за його антивоєнну позицію.

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін мають 28-річну різницю у віці, але це не завадило парі бути разом вже 20 років поспіль.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.