56-річна Ольга Сумська в образі королеви балу політає без одягу: чи в курсі Борисюк, куди намилилась Роксолана

Акторка Ольга Сумська планує вирушити на гастролі з виставою "Майстер та Маргарита". Однак не всі схвалили наміри української Роксолани.

Відома актриса театру та кіно Ольга Сумська невдовзі планує вирушити у гастрольний тур Європою з виставою “Майстер та Маргарита” Булгакова. Усе б було добре та спокійно, аби не одне “але” – вона гратиме у п’єсі російського режисера Валерія Беляковича. Та й ще масла у вогонь підлив той факт, що в Парижі, Празі та Берліні спектакль відбудеться російською мовою. Тож не дивно, що мережа не могла стриматися та вибухнула обуренням.

Ольга Сумська спробувала пояснити свою участь у виставі

Акторка не стала зволікати і спробувала виправдатися. Хоча її відмовки звучать не надто переконливо. Зокрема, що режисер поставив “Майстер та Маргариту” ще у 2003 році, і репетирувала вона не в Москві виставу, а по відео. І прем’єра відбувалася в українській Ялті. Сумська зазначила, що особисто не була знайома з Беляковичем. Тим більше, режисера вже давно нема серед живих, адже він помер ще 2016-го. А необхідність російської мови пояснила тим, що як актора було запрошено латвійця Івара Калниньша. Однак останній уже пообіцяв вивчити українську.

Актриса пояснила, що у Європі не всі розуміють українську, тож щоб більше людей мало змогу прийти на спектакль – було вирішено залишити мову оригіналу. Вона додала, що вже домовлено про відсотки зборів за виставу на потреби ЗСУ. Однак це не заспокоїло людей, і осудливі відгуки так і сипляться на актрису звідусіль.

Водночас колега Сумської акторка Інна Рощина вже встигла відхреститися від участі у скандальній виставі і буде розбиратися, як її ім’я потрапило на афіші. Рощина раніше грала у виставі роль Гелли, однак більше цього робити не збирається.

Скандал, схоже, тільки набирає обертів.

Схожі статті