Дреди і чорні нігті: Юлія Саніна показала, яка вона виглядала 9 років тому

Відома співачка, лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна опублікувала в соцмережі знімок 9-річної давності.

Красива і яскрава солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна завоювала любов багатьох глядачів шоу «Танці з зірками». Але й сама Юлія багато працює, щоб не розчарувати своїх фанатів – старанно готується до кожного випуску, незважаючи навіть на якісь проблеми зі здоров’ям.  Так, нещодавно вона вийшла на паркет “під” знеболюючими препаратами, тому що під час тренувань сильно травмувала стегно, і все-одно гідно виступила.

Не забуває Саніна тішити фанатів і яскравими світлинами зі свого насиченого життя. Так, Юлія ділиться власними моментами і емоціями, зафіксованими на камеру, і моментами з коханим чоловік.

Цього разу фронтвумен The Hardkiss показала шанувальникам, як вона виглядала 9 років тому. Світлину себе 21-річної Юлія опублікувала в своєму інстаграм-сторіс.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

На фото можна побачити, що молодша Юлія була не менш яскрава і смілива, ніж вона теперішня. Вона позує на ніжній світлині з зачіскою з дредів і стрілками на очах. На нігтях у Юлії чорний лак.

Зазначимо, Юлія Саніна полюбляє дивувати публіку незвичним макіяжем і цікавими луками, тож фото цілком в стилі співачки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.