Що вплинуло на здоров’я Руслани Писанки: спливли слова ведучої про свою участь у проєкті “Зважені та щасливі”

Руслана Писанка стала справжньою улюбленицею українських глядачів. Проте, життя зірки драматично обірвалося у липні цього року. Дізнайтеся, чому ведуча скаржилася на проєкт, який допоміг їй схуднути.

Руслана Писанка завжди була помітною серед колег. У молодості вона стала першою зіркою Plus-sized, яке з успіхом зробила кар’єру та ще й дала фору іншим знаменитостям, які не злазили з дієт.

Харизма, впевненість, природний артистизм — все це давало неабиякий успіх. Вона могла затьмарити всіх. Проте, з часом вирішила піти до змін та взяла участь у проєкті “Зважені та щасливі”. Там, разом зі своїм обранцем Ігорем Ісаковим виконувала непрості вправи і старанно тренувалася заради фігури мрії. Згодом виявилося, що їй це далося дуже не легко.

Що вплинуло на здоров’я Руслани Писанки

Руслана згадувала, що В’ячеслав Узелков давав чимало тяжких вправ. Вони, звісно, були дієвими. Проте, чи то стресова ситуація, чи дійсно перезавантаження під час зйомок подіяли на зірку так, що після “Зважених та щасливих” ведуча зізнавалася: від спортивної зали її відвернуло. Про фітнес з гирями, гантелями вона вже не згадувала.

“Набрала 10 кілограм, але я працюватиму над собою. Те суттєве схуднення навчило мене, що я можу витримати всі труднощі, оскільки це було найважчим випробуванням у моєму житті”, — повідала артистка в інтерв’ю “КП в Україні”

Писанка також казала, що все ж таки разом з реаліті схуднути вдалося, але період, який настав після її участі ледь можна назвати здоровим способом життя. Зірка розповідала, що буденним для неї стало поїдання солодкого, зокрема улюблених тортиків. Закономірно, що вага, якої так хотіла позбутися знаменитість, почала стрімко повертатися. Набрала легенда +10 кіло.

Що вплинуло на здоров’я Руслани Писанки

Нагадаємо, що Руслани Писанки не стало 19 липня 2022-го року. У популярної брюнетки була онкологія, так само як і в її родичів. Коханий чоловік зірки дуже тяжко переживав втрату. Заради пам’яті про обраницю він вирішив допомагати іншим пацієнтам зі схожою проблемою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.