Зеленський нагородив орденами українських зірок: Кошовий, Пікалов та Притула тепер з державними нагородами

Президент Зеленський до Дня Незалежності нагородив зірок орденами. До списку потрапили відомі співаки, ведучі та, звісно ж, "кварталівці".

Українські зірки шоу-бізнесу, ведучі, актори та інші відомі особистості з початком повномасштабної війни намагаються не сидіти склавши руки, а роблять усе, що можуть, задля наближення найскорішої перемоги. Знаменитості активно беруть участь у благодійних заходах, виступають із концертами, їздять на передову, щоб підтримати бойовий дух захисників, займаються волонтерством.

Притула, Пікалов, Кошовий та інші отримали ордени

Така активність та титанічна праця на благо держави у нелегкий час не могла не залишитися непоміченою, навіть на вищому щаблі влади. І відзначив її сам Президент Зеленський знаковими нагородами. Зокрема, До Дня Незалежності України він спеціально підписав наказ про нагородження почесними орденами відомих людей за заслуги в зміцненні державності та вагомий внесок у розвиток інтересів України.

Серед зіркових чоловіків ордени отримали Сергій Притула, Юрій Горбунов, співаки Андрій Днилко, Арсен Мірзоян, Віталій Козловський, Артем Пивоваров, Олександр Пономарьов, а також Олег Скрипка та Дмитро Шуров. Не оминули увагою, звісно, і “кварталівців” Євгена Кошового та Олександра Пікалова.

Зокрема, орден “За мужність” дали: Андрію Хливнюку (“Бумбокс”), Євгену Галичу (“O.Torvald), Олегу Михайлюті (“ТНМК”), Колі Сєрзі. Серед зіркових представниць прекрасної половини орденом княгині Ольги було удостоєно віомих співачок Могилевську, Тарабарову та Огнєвіч.

Нагадаємо, що багато відомих багато відомих людей з початком повномасштабного вторгненя попри свій зірковий статус без вагань вирушили на фронт та воюють пліч-о-пліч зі звичайними захисниками. Адже найшвидшої перемоги бажають усі.

 

Схожі статті