Що відомо про розлучення і таємні романи Соломії Вітвіцькоїмиром: вся правда про особисте життя ведучої 1+1

Популярна ведуча "плюсів", Соломія Вітвіцька, цікавить прихильників не лише своєю дикторською вправою і талантом, а ще й сторінками особистого життя. Дізнайтеся, чому розпався багаторічний шлюб зірки та чи змогла вона знайти нового обранця.

Соломія Вітвіцька одразу полюбилася глядачеві. Позитивна, вродлива із неймовірною посмішкою — вона з першого погляду закохувала у себе. Можна і не сумніватися, що у цієї Галичанки було чимало кавалерів, проте своє серце знаменитість віддала лише одному.

Що відомо про екс-чоловіка Соломії Вітвіцької?

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Що відомо про розлучення і таємні романи Соломії Вітвіцької

У листопаді 2013-го року популярна ведуча “1+1” вийшла заміж. Пишне весілля зірки обговорював весь Київ, адже коханий влаштував Соломії неймовірно розкішне свято. Обранцем зірки став кліпмейкер Владислав Кочатков. Роки йшли, пара демонструвала майже казкову любов та повне взаєморозуміння. Колеги та прихильники цікавились лише одним питанням: коли ж Всевишній подарує цій родині маленьких діточок. Проте, Вітвіцька завжди уходила від цієї теми на інтерв’ю.

Соломія Вітвіцька з чоловіком
Що відомо про розлучення і таємні романи Соломії Вітвіцької

У 2021-му році стало відомо, що подружжя вирішило розлучитися. Про це ведуча повідомила у своєму Інстаграмі. Популярна брюнетка наголосила на тому, що ніякої драми немає. Все владнали тихо-мирно між собою.

Чи прийшло у життя зірки “плюсів” нове кохання?

Після оголошення свого нового статусу, незаміжня Соломія у нові стосунки не поспішала поринати. Виявилося, що зі своїм колишнім вона зуміла зберегти екологічні відносини та почала з ним товаришувати. Війна остаточно розставила все на свої місця. Знаменитість ще більше стала спілкуватися з Владиславом, разом з ним волонтерила, коли на Київ наступали росіяни.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловікос
Що відомо про розлучення і таємні романи Соломії Вітвіцької

Та нині не відомо, чи переросло почуття дружби у щось більше, адже Кочатков мобілізувався на фронт, а його екс-дружина з головою поринула у роботу. Нині на сторінці зірки навіть натяку немає на те, що вона закрутила з кимось роман.

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька почала свою кар’єру у медіа у 2002-му році і лише у 2008-му змогла потрапити на “1+1”.

Схожі статті