Пишна Соломія Вітвіцька тепер модель: телеведуча пройшлася подіумом і захопила красою екс-чоловіка (ФОТО)

Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька взяла активну участь у показі брендового одягу від Ольги Сумської, який відрізняється особливими фасонами суконь

Соломія Вітвіцька радісно погодилась бути однією з моделей аби представити бренд “RIDNA” акторки Ольги Сумської. Соломії дісталась дуже важлива роль у показі. Телеведуча одягнула червоне плаття з синім шифоном і головне, з портретом відомого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Портрет розташувався на грудях і Соломія з гордістю продемонструвала цю особливу сукню на собі.

Скріншот історії Ольги Сумської
Скріншот історії Ольги Сумської

Бренд “RIDNA” Ольга Сумська створила ще у 2019 році. На покази своїх колекцій, акторка запрошує чарівних, відомих українок, які з радістю долучаються та демонструють неймовірно-красиві сукні на собі і самі отримують задоволення від ролі справжніх моделей подіуму, а ще й виконують важливу місію, популяризація українського бренду, який створений аби розповідати через дизайн суконь українську історію та культуру.

На цей раз телеведуча Соломія Вітвіцька затьмарила своїм виходом, дівчина виглядала неперевершено, у неї блищали очі, та не сходила посмішка з обличчя.  А ще Соломія вирішила зробити імпровізацію та посилала повітряні поцілунки.

Телеведуча була не тільки красива в такому образі, вона ще й виконала важливу місію. Вона нагадала про легендарну людину українського походження, творчість якого, знає кожна дитина і кожен дорослий.До речі, плаття відображало збірку “Кобзар”, найпопулярніша збірка зі шкільних часів кожного українця. І це було нагадуванням, що ми ніколи не повинні забувати хто ми та звідки.

Також красуня телеведуча виклала свій вихід в instagram, де отримала велику кількість компліментів від шанувальників і колег, які були вражені таким образом Соломії.

Схожі статті