Камалія розповіла про свої стосунки з першою дружиною Захура: “Дуже багато поганого про мене говорила”

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла про стосунки з колишньою дружиною свого чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура. Усі деталі в нашій статті.

Понад 20 років чоловік знаменитої української співачки Камалії Мохаммад Захур зберігав таємницю щодо особистості своєї першої дружини. Єдине, що він розповів журналістам — це те, що його шлюб не був щасливим, і взагалі був укладений згідно традиціям.

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Камалія розповіла про стосунки з першою дружиною Захура

Тим мене менш, про його дітей Таню та Армана публіка знала. Після початку повномасштабної війни в Україні, подружжя вперше наважилося розповісти про жінку, чия тінь постійно падала на їхній шлюб.

Камалія розповіла про стосунки з першою дружиною Захура

Так, нещодавно співачка та її чоловік-мільярдер дали ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “Ростислав Продакшн”, в якому Камалія зізналася, в яких взаєминах перебуває зі своєю колишньою суперницею.

Артистка повідала, що не спілкується з екс-благовірною Захура через те, що остання дозволяла собі образливі висловлювання на адресу співачки. Ба більше, жінки навіть не знайомі. Упереджене ставлення колишньої дружини Захура випередило їхнє знайомство, тож зірка відмовилася від особистої зустрічі.

“Я з нею незнайома особисто, я бачила на фото, відео. Дуже багато поганого говорила про мене з початку нашого шлюбу. Тому я не маю такого бажання. Я дуже товариська людина, але, як я дізналася про це, у мене не було жодного бажання знайомитися з нею”, – зізналася артистка.

Не менш цікавим фактом стало те, що жінка проживає в російській федерації на даний момент. Втім, мільярдер запевняє, що його колишня не підтримує російської агресії і проти цієї війни.

Схожі статті