50-річний Ектор-Хіменес Браво нарешті одружується? Зірка поділився неймовірною новиною: “Трошки нервую”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво анонсував важливу подію в особистому житті. Усі деталі в нашій статті.

Минулого року знаменитий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво почав інтригувати своїх підписників таємничою обраницею. Зірка заявив, що не буде розсекречувати її особистість. Мовляв, публічні стосунки більше не для нього.

Собаки Ектора Хіменеса-Браво
Ектор-Хіменес Браво поділився неймовірною новиною

Свою позицію Ектор описав дуже просто: слава зруйнувала його сподівання створити родину минулі рази, тож у цих стосунках він не збирається допускати тих самих помилок. Тим не менш, свою кохану він показував і не раз, просто прикривав її обличчя.

Ектор-Хіменес Браво поділився неймовірною новиною

Дівчина навіть встигла познайомитися з мамою зірки. Коли ж пара поїхала до Колумбії, розпочалася повномасштабна війна в Україні. Перший тиждень Ектор та його обранець знаходилася на його батьківщині, а потім перебралися до Польщі. Коли Віталій Кличко дозволив повертатися до столиці, кухар одразу ж поїхав, а його кохана залишилася біденкою у Варшаві.

Ектор-Хіменес Браво поділився неймовірною новиною

Нещодавно зірка сколихнув мережу раптовою заявою. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот його листування з обраницею і запитав у фанатів, що ж відбудеться такого важливого у його житті. Думки розділилися: хтось вважає, що Ектор стане батьком, а хтось очікує на весілля.

Та незабаром стало відомо, що жодна зі здогадок не була вірною. Просто кохана Хіменеса-Браво наважилася повернутися до України, що і анонсував зірка у своєму мікроблозі. Звісно, закоханий ресторатор не тямить себе від щастя. Втім, його шанувальники все ж таки очікували на щось більш грандіозне.

Схожі статті