Як виглядала Олена Зеленська до того, як стати першою леді: мівіна на голові, простецька футболка (ФОТО)

Олена Зеленська для багатьох нині стала символом жіночої сили. Проте, до свого нинішнього образу вона прийшла не одразу. Подивіться світлини молодої першої леді, коли вона ще навіть і не мріяла, що буде першою леді.

Олена Зеленська. Тривалий час дружина нинішнього Президента займалася творчою діяльністю, але неймовірна популярність прийшла до неї, коли їй довелося взяти на себе обов’язки першої леді. Вона ніколи не соромилася проявляти ініціативу та бути не просто обраницею голови держави — берегинею на других ролях. До війни відома білявка займалася проблемами шкільного харчування, поширення української мови і всіляко просувала свої проєкти.

Нині для багатьох вона стала символом справжньої вірної дружини, а у фотосесії Vogue тільки підкреслили її потужну енергію і внутрішню силу.

Як виглядала Олена Зеленська до того, як стати першою леді

Проте, цікаво б було подивитися на світлини ранньої молодості цієї неймовірної жінки. Нині у мережі є багато фан-акаунтів сімейства Зеленських, які збирають та публікують архівні фото. Річ у тім, що подружжя разом з 2003-го року. Вони пройшли весь шлях пліч-о-пліч, починаючи з ледь не з перших виступів Володимира на сцені. Тоді він ще лише набирав популярність, як актор та ведучий.

Видно, що пара лише починала працювати над своїм стилем: простий скромний одяг, відсутність яскравого макіяжу. Нині Олена носить модне подовжене каре, але тоді вона надавала перевагу хвилястому, як підмітили у мережі, наче мівіна, волосся.

Як виглядала Олена Зеленська до того, як стати першою леді

Та варто також відзначити, що пані Зеленська і нині не була помічена з речами категорії “важкий люкс”. Вона радо носить українські бренди та віддає перевагу мінімалізму у гардеробі.

Як виглядала Олена Зеленська до того, як стати першою леді

Нагадаємо, що Олена не одразу вийшла заміж за коханого. 8-м років тривали їхні стосунки, аж поки знаменитості не зіграли весілля. Перша леді подарувала обранцеві двох діток: Кирила й Олександру. А у 2020-му році потрапила у рейтинг “ТОП-100” найвпливовіших жінок України за версією журналу “Фокус”.

Схожі статті