Леся Нікітюк слідом за Поляковою подалася в Мавки та поскакала в поле: з розпущеним волоссям та в штанях

Ведуча Леся Нікітюк – талановита ведуча та гарна жінка. Вона знає як дивувати публіку, от і цього разу приємно вразила своїх прихильників.

34-річна українська телеведуча Леся Нікітюк часто радує своїх підписників красивими світлинами та новенькими відео з життя. Та й не дивно, адже крім таланту та веселої вдачі, Леся має модельну зовнішність. Як такою красою не пишатися та не демонструвати світові. От Леся і вирішила порадувати шанувальників порцією свіженьких фото в Instagram. Для цього ведуча вирушила прямо в чисте поле, де позувала у штанах, чорній блузі та з розпущеним білявим волоссям. З аксесуарів ведуча обрала стримані сережки-гвоздики та підвіску. Вона була схожа на справжню мавку, щоправда, в сучасній інтерпритації, з огляду на вбрання.

Леся Нікітюк постала в ніжному образі
Відома телеведуча Леся Нікітюк вразила прихильників ніжним образом

Можливо Лесю надихнула співачка Оля Полякова, яка постала у своєму останньому кліпі в дуеті зі співаком Артемом Пивоваровим в образі Мавки і заспівала віршами Лесі Українки.

“Доброго ранку і мирного дня! Ми ще на один день ближче до перемоги завдяки Збройним Силам України!” – такими словами зірка підписала фото.

В сторіз Леся написала: “Щоб не забували, яка я гарна”. Підписники жваво відреагували на допис та засипали красуню компліментами. Даша Астаф’єва назвала Нікітюк квіткою. А актриса Наталка Денисенко написала, що в неї бракує слів від такої краси.

Нагадаємо, що зіркова телеведуча відновила зйомки свого тревел-шоу “Ле маршрутка”. Під час зйомок одного з випусків Леся Нікітюк завітала до Чернігова та зустрілася з працівниками ДСНС, а також із песиком Патроном, слава про якого облетіла всю Україну. До чотирилапої зірки навіть приїжджали потиснути лапу такі зіркові гості, як Надя Дорофєєва та Антон Птушкін.

Схожі статті