У мережі показали тата Тіни Кароль, який у 67 років пішов боронити Україну: де служить батько поп-діви

Популярна українська поп-співачка Тіна Кароль показала свого 67-річного батька, який з початку війни пішов добровольцем у тероборону та захищає рідні землі.

24 лютого 2022 року життя кожного мирного українця розділилось на “до” та “після”. Ніхто не очікував, що тиха країна ледь не у центрі Європи на власному досвіді дізнається, що таке реальна війна. Наче зі сторінок Ремарка воєнні жахи прийшли на українські землі, знищуючи все на своєму шляху. Кожен переживав ці події по різному. Дехто одразу евакуювався у більш безпечні місця, інші навідріз відмовлялися покидати стіни рідного дому.

Ще до початку вторгнення Тіна Кароль знаходилась у жіночому монастирі. Співачка багато молилась, наче передчувала небезпеку та зізнавалась, що мала бажання залишитись у монастирі на довгий час. Але, проаналізувавши ситуацію, зробила висновок, що може допомагати рідній країні більше, ніж молитвами, а саме організацією благодійних виступів, кошти з який шли на допомогу дітям, потреби України та ЗСУ. Артистка проводила мітинги на підтримку України в Європі, щоб привернути увагу якомога більшої кількості людей на ті жахіття, які зараз переживає український народ.

Тіна Кароль вийшла на марш матерів зі світловолосою дівчинкою за руку
У мережі показали тата Тіни Кароль, який у 67 років пішов боронити Україну

Син знаменитості, Веніамін, займався волонтерством у Польщі, роздаючи на вокзалі смаколики для дітей-біженців. Стало відомо, що навіть 67-річний батько Тіни не покинув країну, хоча йому за віком це дозволено. Ліберман Григорій не просто залишився вдома, а пішов до територіальної оборони, щоб мати змогу допомагати рідній країні боротися з ворогом.

Як виглядає 67-річний батько Тіни Кароль, який пішов добровольцем у тероборону
У мережі показали тата Тіни Кароль, який у 67 років пішов боронити Україну

Кароль не приховує, що через це хвилюється за тата. У європейському виданні Le Figaro співачка поділилася, що попри вік батько відмовився евакуюватись за кордон та бажав захищати свою Батьківщину.

“Він приєднався до добровольців територіальної оборони. Це його рішення. Прийняти це було непросто”, — сказала Тіна.

Нагадаємо, що Тіна Кароль з 2017 року має звання Народної артистки України. Більше про зірку дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.