Дружину Григорія Решетніка розкритикували за відпочинок з маленькими дітьми під час війни

Христина Решетнік, улюблениця українок, обурила публіку фотографіями з відпочинку в басейні, куди привезла дітей насолодитися останніми літніми днями

Христина Решетнік відома і дуже любляча багатодітна мама трьох синів, Діми, Вані та маленького Сашка. Всі хлопчики між собою неймовірно схожі, а сказати певно пішли вони в тата чи в маму не можна. Христина у своєму блозі instagram часто виступає як досвідчена мама та експерт з питань виховання дітей. На її instagram сторінці дійсно майже весь час світяться сини. Христина показує як проводить з ними час, хто з синів чим займається, видно,що роль мами їй дуже подобається і дуже личить.

родина Решетнік
родина Решетнік

До того ж, Христина робить успіхи у вихованні дітей, бо зізналась, що кожен наступний синочок, розвивається швидше, можливо на це впливає покоління, але ж і батьки грають велику роль у розвитку дітей.

На днях Христина поділилась фотографією з відпочинку з синами біля басейну. Молода мама вирішила потішити дітей перед початком шкільного року і це абсолютно нормально, бо дітям потрібно набиратися сил. Тим паче, що на морях родина Решетнік в цьому році не була. Христина та Григорій вирішили, що літати відпочивати навіть заради дітей, зараз не на часі.

Але навіть така заява не завадила хейтерам розкритикувати вчинок Христини. Люди обурені через те, що вона може собі дозволити привезти дітей до басейну та відволікти їх і себе від щоденних проблем та напруги. Натомість, не всі шанувальники були згодні з тим, що у час війни люди все ще мають право нормально жити і радіти кожній миті.

Обрена Христина Решетнік
Обурена Христина Решетнік

Звісно, що коментатори поділялися на два табори, одні засудили Христину так, ніби то вона винна в усіх їх проблемах, а інші навпаки, підтримали багатодітну мама в її поглядах та вчинках. Але сама Христина також обурливо відповіла хейтерам в історіях instagram.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.