Джамала зізналася з Польщі, де покинула своїх дітей і чому досі не забрала їх до себе: “На це потрібен час”

Знаменита українська співачка Джамала вже понад декілька місяців знаходиться в Польщі, адже бере участь у зйомках програми "Танці з зірками".

Відома українська співачка Джамала була першою виконавицею, яка відреагувала на російську агресію та почала допомагати своїй країні. Буквально через декілька днів українці отримали звістку від артистки, яка рушила до Туреччини та виступила з намірами зібрати гроші для України.

Джамала полишила Україну заради Польщі
Джамала зізналася з Польщі, де покинула своїх дітей

А вже через декілька тижнів вона повідомила про те, що зібрала неймовірну суму, гастролюючи Європою. Саме з Джамали усі інші артисти взяли приклад і почали активно працювати на творчому фронті.

Джамала зізналася з Польщі, де покинула своїх дітей

Джамала вперше показала п'ятого члена їхньої сім'ї з Сеїт-Бекіром
Джамала зізналася з Польщі, де покинула своїх дітей

Через декілька місяців зірка зізналася, що пройшла кастинг у польську програму “Танці з зірками”. Саме тоді співачка розповіла про те, що її головною метою залишиться інформування європейців про війну на території України. Джамала та її партнер завірили шанувальників, що вони обидва розуміють свою особливу місію, і будуть її дотримуватися попри все.

Тим не менш, співачці вдалося здивувати польського глядача своїми вміннями у хореографії. Та як виявилося в Польщі вона знаходиться одна. Дітей артистка так і не забрала. Про це вона розповіла програмі “Сніданок з 1+1”.

Малюки Емір-Рахман та Селім-Гірай знаходяться у сестри артистки, без батька та мами. Джамала поки що лише готується забрати спадкоємців.

“Вони ще з моєю сестрою, я не можу їм поки що тут влаштувати побут та садок, умови, щоб вони були зі мною. На це потрібен час”, – поділилася співачка.

Варто відмітити, що чоловіку артистки також несолодко, адже він не виїзний з України і не може особисто побачити своїх синів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.