Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик на другому триместрі: вагітність прикрасила Катю

Найменшому сину Віктора Павліка вже виповнився один рік, а його мама знову засвітила вагітний животик. Невже Катерина Репяхова знову при надії? Чи чекати заяви про дитину. Дізнайтеся все у матеріалі.

Катя Репяхова і Віктор Павлік стали справжнім прикладом майже зразкової родини: дім — повна чаша, робота та маленький синочок. Це подружжя не змогла розлучити навіть війна. Нині сімейство проживає у Києві. Поки співак їздить по робочих справах, його молода дружина наводить лад у родинному гніздечку. Під час чергового прибирання зірка засвітила вагітний животик.

Віктор Павлік чекає на поповнення у родині?

Нещодавно Катя Репяхова показала, як наводить порядки у шафці свого первістка Михайлика. Видно, що малюк ні в чому не відчуває обмежень. Проте, звернути увагу можна не лише на це. Нагорі видніється портрет господарки дому, де видно вагітний животик.

Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик

Цікаво, що про свою першу вагітність дружина Віктора Павліка розповідала натяками. Вона зняла абстрактне відео на фоні знімків УЗД, де виднівся крихітний малюк у животику мами. Лише згодом наважилася публічно поділитися відмінною новиною. Народила ж свого синочка у червні 2021 року.

А портрет, який показала Катя — минулорічний. Для кожної жінки вагітність є найщасливішим часом, коли хочеться запам’ятати кожну хвилину. Саме тому блогерка влаштувала собі яскраву фотосесію. Скоріше за все на фото вона зафільмувала свій другий триместр, адже виглядає дуже струнко.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Молода дружина Віктора Павліка показала округлий животик

Поки обраниця співака не розповідала, чи планує ще поповнення у родині, адже нині вона з головою пішла у роботу. У Репяхової зараз є власний інтернет-магазин з дитячими речами. Займається не лише популярна білявка рекламою, а повністю будує структуру власної справи.

Нагадаємо, що тривалий час у подружжя Павліків не були вирішені чисельні питання з третьою дружиною Віктора. Дізнайтеся більше про те, чому не знайшли миру навіть після розлучення у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.