Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського: гени татуся, який кинув сім’ю, видно здалеку

Відома українська телеведуча Лідія Таран 14 років тому народила від свого колеги Андрія Доманського прекрасну дівчинку на ім'я Василина. Як вона виглядає зараз?

Наприкінці двотисячних знаменитий український телеведучий, на той час суперзірка вітчизняного телебачення, Андрій Доманський покинув свою першу дружину Марину і двох дітей. А все тому, що його серце підкорила колега Лідія Таран.

Яким виріс старший син Андрія Доманського не від Таран
Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

У зіркової пари швидко закрутився роман, в результаті якого народилася дівчинка Василина. Телеведучий так і не одружився на матері своєї дочки, а згодом пішов з родини.

Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

Причиною розставання стала жінка. Андрій познайомився зі своєю майбутньою дружиною Юлією, яка змусила його знову повірити у шлюб. Лідія Таран залишилася з дочкою у самотності.

Та як розповідав телеведучий пізніше, його колишня не надто і бажала виходити заміж. Мовляв, впродовж їхнього роману вона один раз навістила його матір, продемонструвавши таким чином свою незацікавленість у його сімействі.

Лідія Таран нарвалася на критику за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського
Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

Тим часом Лідія вже може похизуватися дорослою дочкою, в яку вклала усе найкраще. З роками дівчина все більше стає схожою на батька, і все менше нагадує матір. Василина успадкувала від телеведучого пишні губи, брови, погляд і навіть форму обличчя. Від матері вона отримада стиль та манеру розмовляти.

Доросла дочка Лідії Таран стає все більше схожою на Доманського

Нагадуємо, що Лідія Таран та її донька евакуювалися до Франції. Василина Доманська навіть пішла до школи в Європі. В Україну телеведуча поверталася, але на неї чекала квартира з пошкодженими вікнами. Так склалося, що житло зірки постраждало, так як знаходилося близько до вибухів. Судячи з усього, Василина поки що не повертається до України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.