Лілія Ребрик здивувала сивиною замість свого платинового блонду: що сталося з дружиною Андрія Дикого

Популярна ведуча Лілія Ребрик нещодавно показала, як змінився її образ. Блонд повністю сховався під пишною сивиною, але такі зміни викликають у зірці радість. Дізнайтеся, чому ведуча посміхається собі з копною сивого волосся.

Мрія кожної жінки — якомога довше зберегти натуральну красу свого волосся. Проте, від сивини ніхто з нас не застрахований. Телезірки, у силу своєї професії можуть набагато раніше за всі природні процеси спробувати себе у новому образі, додавши собі років гримом та перукою. Цікаво, бачити, як на очах змінюються улюбленці публіки.

Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки
Лілія Ребрик здивувала сивиною

Лілія Ребрик нещодавно показала неймовірне перевтілення у жінку старших років. Кумедності образу додають маленькі кучеряшки. Заради виступу на сцені довелося приміряти на себе сріблясту шевелюру і зробити відповідний макіяж:

“Нас із Танковичем випустили на сцену без гриму. Нарешті!”, — пише заради гумору у сторіз знаменитість.

Лілія Ребрик здивувала сивиною

Як виявилося, такий образ знадобився ведучій так, як вона бере участь у розважальному “Дизель шоу”. Мало хто звертав увагу, що дружина Андрія Дикого багато років розвивається не лише, як диктор телебачення, а й як акторка. Знімалася Лілія у комедії “Папаньки”, “Останній москаль”, “Великі вуйки”. Крім цього Ребрик має ролі і у театральних постановках. Доводилося грати і Галю з п’єси “За двома зайцями”, і Харитину з “Наймички”. Загалом грає серйозні та комічні образи популярна білявка з 2006-го року.

Цікаво, що свою зіркову кар’єру знаменитість змогла віртуозно поєднати з материнством. Відомо, що разом зі своїм обранцем вона виховує двійко донечок. Старшенька цього місяця відгуляла свій перший ювілей. Дівчинці влаштували свято на подвір’ї власного пишного маєтку. Проте, серед запрошений були в цілому родичі.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик вийшла заміж за Андрія Дикого у 2011-му році. Познайомилася пара завдяки роботі на танцювальному проєкті телеканалу СТБ. Тривалий час ведуча отримувала кпини стосовно першого шлюбу свого обранця.

Схожі статті