Як виглядає колишня Андрія Дикого, у якої Лілія Ребрик відбила чоловіка: “Не він перший, не він останній”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик може похизуватися родиною, яка виглядає настільки ідеально, як на картинках. Втім, у створення цієї сім'ї є історія.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого дійсно дивовижна. З самого початку партнери по танцях не збиралися вступати у любовні стосунки, але врешті-решт не змогли противитися почуттям. Наприкінці зйомок шоу “Танці з зірками” пара прийняла рішення бути разом.

Лілія Ребрик вперше прокоментувала подружню зраду Дикого
Як виглядає колишня дружина Андрія Дикого

Цікавим фактом є те, що обидва не були вільними людьми. Телеведуча мала молоду людину, а її партнер перебував у цивільному шлюбі. До зустрічі з Лілією вони разом навчали хореографії та приймали участь у змаганнях.

Як виглядає колишня дружина Андрія Дикого

Лілія Ребрик не приховувала того факту, що почала зустрічатися з чоловіком, серце якого не було вільним. Однак чогось катастрофічного в цьому вона не вбачає. Мовляв, таке у світі стається постійно.

Як виглядає колишня дружина Андрія Дикого

Цікаво, що не дивлячись на початок цієї історії, який виглядає не надто красиво, Ребрик та Дикому вдалося створити прекрасну сім’ю, тож усе було недарма.

Нам було не по шістнадцять років. Не було жодного задуму когось відбивати. Це життя. Не він перший, не він останній”, — зізналася журналістам “Зіркового шляху” знаменитість.

Андрій жодного разу не згадував про свою колишню цивільну дружину в інтерв’ю. Варто відмітити, що і фотографії в мережі майже немає.

Нагадуємо, що зіркова пара виховує двох прекрасних дівчат — Діану та Поліну. Старша вже активно бере участь у зйомках та проходить кастинг на різноманітні фільми. Лілія Ребрик вирішила з самого дитинства побудувати кар’єру своєї спадкоємиці. Примітно, що дівчинка неймовірно схожа на матір, майже не успадкувавши рис батька. Поліна ж більше схожа на Андрія Дикого.

Схожі статті