Стала поп-дівою завдяки олігарху? Що відомо про роман Тіни Кароль та Коломойського, який 30 років одружений

Навколо Тіни Кароль та Ігоря Коломойського вже тривалий час ходять чутки про їхній роман. Однак чи правда, що поп-діва зв'язалася з одруженим чоловіком?

Відома українська співачка Тіна Кароль вже близько 10 років самотня. Після смерті її чоловіка Євгена Огіра артистка так і не наважилася вступити у нові стосунки, хоча заявляє про те, що готова до цього. Втім, серед фанатів зірки ходять чутки про її зв’язок з олігархом Ігорем Коломойським. Навіщо пара могла би приховувати роман? А вся справа в тому, що багатій вже 30 років одружений.

Що відомо про роман Тіни Кароль та Коломойського

Що відомо про роман Тіни Кароль та Коломойського

Зі своєю дружиною Ігор Коломойський вступив у союз, коли він був зовсім молодим, у двадцятирічному віці. Зараз жінка проживає в Женеві, а Ігор Коломойський останнім часом не часто буває в Україні у зв’язку з проблемною репутацією.

Про роман артистки та олігарха вперше заговорила танцюристка балету Тіни Кароль. Однак підтвердження її словам так і не було, а артистка ніяк не коментувала сказане. Олігарх також не видав жодної зацікавленості у чутках, які ходять навколо нього та діви.

Варто відзначити, що не менш інтригуючим нюансом у цій історії є працевлаштування Тіни Кароль на телеканалі “1+1”, яким володіє багатій. Адже усі прибуткові посади отримувала саме білокура виконавиця. Але в 2021-у артистка з’являлася на каналі взагалі, що трактувалося глядачами, як погіршення стосунків між бізнесменом та його улюбленицею.

Стилісти розкритикували невдалий образ Тіни Кароль: модний провал
Що відомо про роман Тіни Кароль та Коломойського

Натомість Тіна Кароль не стримала себе та публічно принизила свою конкурентку Іванну Онуфрійчук, що зайняла її місце телеведучої. Кароль заявила, що остання буквально купила собі посаду і тим самим витіснила поп-діву. Чи правда це, залишається здогадкою, адже Іванна спростувала новину.

Схожі статті