|
01.09.2022 15:04

Тіна Кароль показала більше пів сотні шкільного приладдя у рюкзаках, які подарувала дітям бійців “Азову”

Популярна співачка Тіна Кароль нещодавно показала у своєму Інстаграмі, як спорядила діток захисників "Азову" до свята Дня знань. Співачка показала з чим до школи підуть малюки героїв та поділилася потаємним.

Легендарна Тіна Кароль на початку війни опинилася за межами України. Річ у тім, що зірка полишила країну тому, що ще задовго до початку подій хотіла провести час у жіночому монастирі. Артистка думала там і лишитися, адже тяжко відчувала горе.

Тут вона була б абсолютно сама у заміському маєтку, район якого потрапив від агресію ворога. Чоловіка немає, син далеко… Поп-діва думала побути у сестринстві, але згодом зрозуміла, що вона саме може бути тією людиною, яка даватиме підтримку оточуючим. Так, спершу вона почала виступати на проукраїнських мітингах, а її син Веня приїхав до мами у Польщу, де волонтерив заради українських діток, що полишили свій дім.

Тіна Кароль подарувала дітям бійців Азову приладдя для школи

Та нещодавно співачка повідомила, що вважала за необхідне спорядити малюків героїв “Азову”, батьки яких — на варті захисту Батьківщини. Кароль поділилася роздумами та розповіла, що чимало родин нині не знають де виділити з сімейного бюджету кошти, аби придбати все необхідне для навчання.

Зірка вважає, що подарувавши учням рюкзаки з усім, що стане у пригоді під час уроків не лише полегшить материнську долю їхніх неньок, а й буде надихати на гарні здобутки. Всього у шкільний наплічник увійшло 94 предмети для навчання. А ще поп-діва написала записки малюкам від свого імені:

“Привіт, друже! Ти на початку такого цікавого і захоплюючого шляху. Знаю, часами буде нелегко, але ніколи не здавайся і впевнено крокуй вперед! Вірю в тебе! Завжди поруч з тобою. Твій друг, Тіна Кароль”

Тіна Кароль подарувала дітям бійців Азову приладдя для школи

Нагадаємо, що знаменитість після смерті Євгена Огіра створила благодійний фонд. Нещодавно співачка допомогла родині з Маріуполя, яка втратила близьких та житло. Зірка придбала квартиру для сім’ї на заході України, подалі від місць, де були бойові дії. Більше про життя Тіни дізнайтеся у відео “Одна минута”: