Наталія Могилевська з розмахом відгуляла весілля та показала розкішного нареченого: лисий, як Влад Яма

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська засвітилася на розкішному весіллі. Яку роль зірка виконувала на торжестві, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська, як і більшість інших артистів ніколи не розповідає про приватні заходи, в яких бере участь. Але правда в тому, що завдяки корпоративам зірка має великі прибутки.

Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою
Наталія Могилевська з розмахом відгуляла весілля

Звичайно, під час війни майже ніхто не дозволяє собі розкішні весілля з виступами зірок. Втім, два роки тому Наталя Могилевська взяла участь у незабутньому торжестві, яке було влаштовано її колегою. І на цей раз співачка прийшла до друга, а не клієнта.

Наталія Могилевська з розмахом відгуляла весілля

Мова йде про незвичайне весілля Влада Дарвіна. На святі був жорсткий дрес-код, але він зробив захід лише унікальнішим. Одруження організували в одному з київських ресторанів. Вітати закоханих прийшло близько сотні людей, серед них й імениті зірки: співачки Наталя Могилевська, Alyosha, Світлана Тарабарова, Наталка Карпа, телеведуча Соломія Вітвіцька.

Наталя Могилевська відгуляла розкішне весілля

Вимоги до присутніх були вельми цікавими та оригінальними. Дрескод повністю червоний та жодних “гірко” молодятам. Варто відмітити, що фотографії з торжества заполонили усю мережу.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська була заміжньою лише один раз. Весілля зіграли 15 років тому. Однак шлюб не витримав і року. Пара зрозуміла, що цей союз вельми слабкий і має закінчити своє існування. Після цього Наталія намагалася налагодити особисте життя, але нічого не виходило. Зараз співачка знову знаходиться в стосунках, але імені свого обранця не розкриває. Лише зізналася в тому, що він допомагав їй волонтерити під час війни.

Схожі статті