Ольга Мартиновська зізналася, що відправляє дочку у французьку школу та не збирається повертатися в Україну

Популярна зірка "МастерШефу" Ольга Мартиновська нещодавно зізналася, що не має поки бажання повертатися додому, а ще й на додачу віддала свою донечку до європейської школи. Чому так вчинила знаменитість?

Ольга Мартиновська вже протягом тривалого часу працює заради знедолених українців. Зірка “МастерШеф” розповідала про те, що сама досі не знайшла стабільної роботи, але готова вирішувати проблеми інших.

На початку війни популярна кулінарка виїхала до Європи. Зробила так, бо не материнський інстинкт підказав рухатися на захід заради дочки. Нещодавно знаменитість повідомила про те, що наразі не хоче повертатися додому. Про це вона розповіла у своєму Інстаграмі так:

“Довго вирішувала… Поки є хоч мінімальний ризик і ймовірність потрапити під вибух, поки немає спокою в місці, де всім серцем так хочеться бути… Я не дозволю собі повернутися і бути. Поки вона не може себе захистити, поки не може приймати рішення, поки не може відповідати за себе — я на можу дозволити собі повернутися…. А як же хочеться, як же мріється. Коли я тільки допускаю в найжахливіших кошмарах, що можу піти на роботу, лишити її вдома чи в школі і…. Не дай Боже втратити, бо той вирішить випустити ракету саме туди… Для чого тоді жити? Для чого це все? Не буде сенсу! І стільки таких мам, які вагаються, які не знають, як краще, де краще…”

Згодом зірка повідомила, що її дитина навіть закордоном не буде прогулювати уроки. Схоже, Ольга скептично ставиться до освіти онлайн. І ось маленька Вірочка вже збирається піти у французьку школу. Дівчинка переживає і навіть питає маму, чи можна буде списувати завдання.

Ольга Мартиновська зізналася, що не збирається повертатися в Україну

Цікаво, що у Європі зараз і Володимир Ярославський, якого давно підозрюють у романі з Мартиновською. Він дуже гарно ставиться до її дочки, але офіційно стосунки відмовляється коментувати.

Нагадаємо, що свою дитину Ольга народила у першому шлюбі. Нині її обранець, Іван Кобець, має змогу спілкуватися з малечею.

Схожі статті