Дружина Бєднякова Настя Коротка вагітна вдруге: “Тільки не кажіть Андрію, він думає, що мене камера повнить”

Настя Коротка, стала відома завдяки тревел-шоу «Орел і Решка». Саме там дівчина знайшла заняття, яке перегорнуло її життя і відкрило безліч можливостей

Настя Коротка ще з часів університету займалась гумором, попри те, що дівчина закінчила Бердянський педагогічний університет, за фахом хореограф, своє покликання вона таки знайшла у гуморі та веденні передач і заходів. Настю вважають однією з найкумедніших телеведучих, вона шуткує в кадрі від душі, тому і чіпляє глядачів.

Родинне фото Насті і Андрія
Родинне фото Насті і Андрія

Також, Анастасія буда учасницею КВН у команді “До чого тут ми” в Маріуполі, де й познайомилась з нинішнім чоловіком, Андрієм Бідняковим. На той момент Настя буда дуже загружена роботою і участю в КВН, але зізнається, що після приходу Бєднякова в команду, вона змінила свій ритм життя і додала до списку важливих справ зустрічі з Андрієм.

Багато хто думає, що пара познайомилась і зійшлися на шоу “Орел і Решка”, але їх пара створилась ще задовго до проєкту. Пара жила 6 років у громадянському шлюбі. І лише у 2013 році в Нью-йорку Бєдняков нарешті зробив Насті пропозицію. У 2014 році Настя та Андрій зіграли красиве весілля, а через рік у пари народилася донька Ксенія, яка схожа

Андрій і Настя разом з донечкою
Андрій і Настя разом з донечкою

більша на Настю.

Сьогоднішнім ранком, за українським часом, Настя Коротка здивувала публіку в instagram фотографією де дівчина позує вагітна. Друга дитина, через 7 років після народження першої дитини, у 36 років та ще й під час війни – це просто неймовірне чудо.

От тільки Бєдняков не поруч,а в Україні, але і це вирішиться. До речі, фото Настя підписала дуже кумедно, ніби-то Андрій нічого не знає, думає то ракурс такий, буде йому сюрприз через кілька місяців.

Схожі статті