Зірка “The hardkiss” Юлія Саніна зізналась, що зруйнувала стосунки Вала заради свого щастя: стала розлучницею

Юлія Саніна відома як солістка українського рок-гурту "The hardkiss" майже ніколи не розповідає про своє особисте життя, але нічого і не приховує. Всім відомо, що Юлія заміжня за учасником гурту та має сина Даню

Юля Саніна на сцені, це ніби інша людина, розкута, смілива, гаряча, з вогнем в очах та серці. Сама артистка каже, що і в життя вона хоче бути такою ж як на сцені, тому що їй в собі багато чого не вистачає. Юля не відчуває себе впевненою і сміливою в житті, але зі сторони це здається інакше.

Заради того, щоб відкрити в собі нові грані, яких співачці не вистачало в повсякденному життя, вона пішла на проєкт “Танці з зірками”, адже саме танці можуть розкрити в жінці нову енергію, витягнути зсередини потаємні чари, розкрити розкутість та свободу рухів. Юлі дістався партнер, про якого можна тільки мріяти, Діма Жук, головним завданням якого було розкрити в Юлі жіносність і додати впевненості в собі, яку вона перенесе в повсякденне життя та стосунки з чоловіком.

Ф
Фото зі зйомок кліпу “Все було так”

Слід зазначити, что у Юлі за все життя був і залишається один чоловік, який навчив її кохати і бути коханою. Юля заміжня за Валерієм Бебко, він учасник рок-гурту “The hardkiss”.

Історія знайомства та кохання

Знайомство у пари було дуже незвичним, на той момент Юля навчалась на журналіста і її завданням було взяти інтерв’ю у Вала, який на той момент працював на телеканалі “MTV Україна”. Коли Юля тільки побачила Валерія, зрозуміла, що він такий єдиний. Юля також сподобалась Валу, не дивлячись на те, що в іншому місті його чекала дівчина. Але після інтервью, яке затягнулось, Вал нікуди не поїхав і після 5-ти днів після знайомства познайомив Юлю з родиною. Відверту історію, як Саніна фактично відбила Вала у колишньої, сама того не знаючи, вона розповіла на шоу “Танці з зірками”.

Р
Родинне фото з сином Данею

Пара зустрічалась 2 роки, а у 2011-му вони одружилися, до речі, 4 вересня цього року, пара святкуватиме 11-ту річницю щасливого, подружнього життя.

Схожі статті