Як виглядає обранець онучки Ротару, який веде дівчину під вінець вже декілька років: немолодий та небідний

Відома українська співачка Софія Ротару має двох прекрасних онуків Софію та Анатолія. Молоді люди вже давно роз'їхалися і будують своє життя за межами маєтку бабусі.

Свого часу єдиний син Софії Михайлівни подарував їй двох онуків. Сина та дочку він назвав на честь мами та батька — Сонею та Анатолієм. Обидва отримали блискучу освіту, володіють іноземними мовами і вже спробували себе в шоу-бізнесі. Врешті-решт, Соня Євдокименко вирішила залишитися в Сполучених Штатах Америки, де намагається побудувати модельну кар’єру.

Онучка Софії Ротару публічно зганьбилася
Як виглядає наречений онучки Софії Ротару

Як виглядає наречений онучки Софії Ротару

Красуня проживає у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Роман у молодої пари закрутився декілька років тому, коли дівчина вирішила переїхати з Франції за океан. Він є бізнесменом і займається IT-технологіями. Чоловік старший за свою обраницю приблизно на 10 років, і постійно знаходиться у відрядженнях.

Як виглядає наречений онучки Софії Ротару

Тим не менш, знаходить час і для своєї коханої, адже кожного року близько місяці вони проводять час разом на відпочинку.

Вельми давно ходять чутки і про весілля Дениса та Соні, однак молоді люди не поспішають одружуватися. Софія Михайлівна взагалі заявила, що її онучка поки що не буде йти під вінець. Мовляв, дуже молода, але і Денис до цих пір не робив пропозиції.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України сімейство Ротару сильно оскандалилося через спробу Руслана Євдокименко та Анатолія Євдокименко втекти за кордон нелегально. Чоловіків спіймали правоохоронні органи під час переправи на саморобному плоту. Згодом їх відпустили, а через декілька місяців Анатолій засвітився у Франції. Чоловік ніяк не коментує свою втечу, як і незрозуміло, чи законно він там опинився.

Схожі статті