Тіна Кароль остаточно забула Дана Балана та розповіла про весілля із захисником: “Заміж тільки за ЗСУ”

Тіна Кароль у 2013-му році закрила своє серце для кохання і всіх чоловіків, проте нещодавно розкрила таємницю, що все таки про весілля думає. Гідною партією вважає непростого молодика, а захисника із ЗСУ.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу тривалий час була самотньою. Вона не приховувала цього навіть у своїй творчості, завжди віддаючи пошану своєму померлому обранцеві Євгену Огіру. Та у 2020-му році доля зробила крутий поворот: на проєкті “Голос країни” вона почала спілкуватися з молдавським мачо Даном Баланом.

Всі прихильники і досі не можуть повірити у те, що перспективний роман двох супер-зірок лаконічно обірвався, так і не перейшовши на новий рівень серйозних стосунків. Цікаво, що сама поп-діва згодом буде робити вигляд, що нічого не сталося.

А нещодавно, після виступів перед захисниками у своєму Телеграм-каналі співачка прийшла для нового висновку:

“Поки була в дорозі, думала про всяке… Очі хлопців на фронті… Це любов. Вони — Най Най Най! Вони заслуговують на все найкраще у світі. Титани. Ми фоткались і вони тремтіли, а я тремтіла від того, що вони поруч. Коротше заміж за ЗСУ — це круто”

Тіна Кароль розповіла про весілля із захисником

З яким військовим Тіна Кароль спілкується з лютого?

Не так давно знаменитість показувала в Інстаграмі відео підтримки бійця. Його особистість до кінця не стала розкривати, але кадрами все ж таки вирішила поділитися з фанатами. До речі, на свято Дня знань поп-діва вирішила підтримати діток бійців “Азову”. Співачка спорядила до школи маленьких учнів. Кожен отримав по рюкзаку зі шкільним приладдям. Артистка повідала, що не всі родини зараз мають достатній сімейний бюджет, аби зібрали дитину до школи. Кожному також відправила особисте привітання.

Тіна Кароль розповіла про весілля із захисником

Нагадаємо, що сама Тіна 13 років тому стала мамою. Свого сина Веніаміна відправила навчатися до Великої Британії. Проте, хлопчик бачився з ненькою під час війни. Він прилітав до Варшави, аби волонтерити та допомагати знедоленим українським діткам. Більше про поп-діву та її дитину у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.