Переможець шоу “Холостячка” Еллерт розповів про важливі подробиці зі свого життя і закликав підписати петицію

Олександр Еллерт український комік відомий завдяки участі та перемоги в найромантичнішому проєкті країни "Холостячка" поділився важливою частиною свого життя в instagram.

Олександр Еллерт заявив про себе як про коміка та шоумена на шоу “Холостячка”. Йому вдалося дійти до фіналу та завоювати серце норовливої Ксенії Мішиної, після проєкту пара Еллерт і Мішина відразу почали жити разом. І не тільки вдвох, а ще й зі своїми дітьми від попередніх стосунків.

Спочатку Ксенія і Саша світились від щастя та гармонії у стосунках, адже для обох свобода дій та взаєморозуміння були двома основними китами для побудови відносин. І пристрасть між ними народилась ще під час проєкту, вся країна бачила як Ксенію Мішину тягне до Еллерта. Але згодом щось пішло не так, розуміння один одного кудись зникло і почалися конфлікти. І Ксенія І Саша характерні особистості, які не терплять і одразу кажуть якщо чимось незадоволені.

Еллерт за здоровий спосіб життя
Еллерт за здоровий спосіб життя

Пара довгий час приховувала свої проблеми, але потім зізнались про свої гойдалки у відносинах, потім про розставання. Такі гойдалки “разом-не разом” у Ксенії з Сашею відбувалися довго, а потім вони зовсім розійшлися.

Натомість у Саши і Ксенії була одна спільна звичка в їжі, вони не їдять м’яса. Поговорюють, що це Мішина привила Саші вегетаріанство та здоровий образ життя, всі ж пам’ятають, що Ксенія не пьє і Саші в стосунках не радила, але не змушувала покинути цю забаву.

Олександр Еллерт на днях зробив тематичний пост про вегетаріанство, він розказав про проблему солдатів, які також є вегетаріанцями, а в армії не питають, “чи їси ти м’ясо чи ні?”. Тому Еллерт просить свою аудиторію підписати петицію, щодо додавання до сухпайків солдатів, продукти на рослинній основі.

Схожі статті