50-річний Хіменес-Браво показав себе у військовій формі та посвітив біцепсами з Донеччини: фанатки обімліли

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво показав себе у військовій формі і сколихнув мережу своєю заявою.

Після початку війни на території України Ектор Хіменес-Браво опинився в Колумбії. Туди зірка рушив зі своєю коханою у гості до матері. Через тиждень він зрозумів, що необхідно повертатися, і прибув до Польщі. Коли ж у Києві стало безпечно, Ектор з’явився в столиці.

Ектор Хіменес-Браво показав себе у військовій формі

Ектор Хіменес-Браво співпрацює з місцевими організаціями, які допомагають біженцям з України
Ектор Хіменес-Браво показав себе у військовій формі

Як і його колеги, зірка намагався зробити усе можливе, щоб допомогти українцям. Колумбієць відкрив кухні, які безкоштовно годували захисників та переселенців, а нещодавно повідомив неймовірно новину: він буде частувати військових гарячими обідами, у яких вони мають гостру потребу в холодну пору року.

Щоб не бути голослівним знаменитість нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показав себе у військовій формі. На зв’язок чоловік вийшов з Донеччини, де зараз проходять бойові дії. Не згаяв шансу Ектор і похизуватися своїми м’язами, які стають все більшими. Варто відмітити, що зусилля зірки вражають, адже у свої 50 років виглядати настільки круто може далеко не кожен.

Але до рішення займатися спортом чоловік прийшов не одразу. Вся справа в тому, що лікарі пригрозили йому інсультом. У Ектора спостерігалися серйозні проблеми зі здоров’ям через відсутність фізичної активності.

Врешті-решт він взяв себе до рук і вирішив, що буде боротися за щасливе майбутнє. Ба більше, подібні фотографії лише підтверджують той факт, що Ектор користується великою популярністю серед юного покоління. Тому його стосунки з молодою красунею цілком логічні та очікувані.

Схожі статті