Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук? Обранець намагався сподобатися телеведучій впродовж 10 років (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Наталія Мосейчук давно підкорила серця глядачів, але її серце підкорити не так вже і просто. Так, комусь це вдалося?

Наталія Мосейчук відноситься до розряду зірок, які понад усе цінують свою приватність. Знаменитість не розповідає нічого про особисте життя, обходиться максимально розмитими характеристиками власної родини і вельми рідко запрошує пресу до себе додому.

Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

Наталія Мосейчук зі своїм чоловіком у програмі ЖВЛ
Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук. Ведуча зі своїм чоловіком у програмі ЖВЛ

Наприклад, фанатам зірки невідомо, хто був її першим чоловіком. Вони лише знають про те, що Наталія вийшла за нього заміж, коли жила в провінції і народила від цього чоловіка свого старшого сина Антіна. Але колишній залишився в минулому, як і все інше.

Зі своїм наступним чоловіком Іллею Мосейчук познайомилася під час роботи на телебаченні. Варто відмітити, що вона одразу не звернула на нього уваги, і він взагалі їй не сподобався.

Наталія Мосейчук з чоловіком та молодшим сином
Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

Їй знадобилося близько 10 років для того, щоб розгледіти у цьому чоловікові людину, яка згодом стане для неї надійним плечем. Але Ілля не квапився з пропозицією руки та серця. Власне кажучи, у зірок відбувалося все дуже повільно, але якісно.

Свою роботу обидва ставлять на перший план. Навіть весілля по суті не відгуляли: зайшли до РАГСу, розписалися та побігли займатися своїми проектами. І все ж таки у шлюбі з ним вона знайшла себе і зараз є не тільки висококваліфікованою журналісткою, а й щасливою дружиною і мамою.

Нагадуємо, що не так давно зірка розповідала про те, що її молодший син Матвій був евакуйований з України за кордон, але через деякий час не витримав розлуки з Батьківщиною і попросився назад. Дарма, що з хлопчиком знаходилася бабуся, маленький Матвій обрав Україну.

Схожі статті