Після розлучення з Боржемською В’ячеслав Узелков знайшов нових дітей: з власними спадкоємцями все втрачено

Знаменитий український спортсмен, який не так давно скаржився на те, що його колишня дружина зіпсувала його стосунки з дітьми, показав знімок з іншими дітлахами.

Декілька років тому український шоу-бізнес сколихнуло чергове розлучення. Незабаром після офіційного розриву стався небувалий скандал — спортсмен звинуватив колишню дружину у тому, що вона зіпсувала його стосунки з дітьми. Мовляв, через втручання Марини Слава не може навіть поговорити зі спадкоємцями по телефону.

В’ячеслав Узелков сколихнув мережу кадрами з дітьми

Марина Боржемська вперше показала свого батька
В’ячеслав Узелков сколихнув мережу кадрами з дітьми

Однак, екс-благовірна зірки не стала мовчати і вперше зізналася про те, що Узелков не цікавився своїми дітьми і настільки погано поводився під час розірвання стосунків, що діти не бажають з ним спілкуватися.

І ба більше, їй доводиться вмовляти старшого сина хоча б поговорити з батьком по телефону. Варто відмітити, що ця ситуація не змінилася. Нещодавно Боржемська давала інтерв’ю, в якому повторила усе те, що колись розповідала.

“Вони рідко листуються. Діти звикли бути без батька, і вони його не потребують. Якась агресія щодо мене з його боку, їх лякає. Я сказала дітям, що вони повинні приймати й поважати свого батька таким, яким він є. Роберт сказав, що вже нема за що чіплятися. Діти попросили, щоб я більше не просила їх зустрічатися з ним”

Вочевидь, спортсмен вирішив підлити олії у вогонь кризи зі своїми нащадками і нещодавно оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з чужими дітлахами. Вся справа в тому, що він взяв участь у фотопроекті, але героями кадру стали хлопчик та дівчинка, які навіть за віком підходять на ролі дітей зірки.

В’ячеслав Узелков сколихнув мережу кадрами з дітьми

Варто відзначити, що Марині В’ячеслав вже давно знайшов заміну і встиг одружитися. Натомість колишня дружина Узелкова тільки вступила у стосунки з новим обранцем.

Схожі статті