36-річна Ольга Цибульська вперше розповіла про важку хворобу та хто винен у її стані: “Я хочу бути в адекваті”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла про те, що пережила під час війни. Виявляється, співачка боролася з непростою недугою.

Ольга Цибульська є однією з тих, хто найважче пережив перші дні повномасштабної війни на території України. Зірка відверто плакала і не приховувала своїх емоцій від фанатів. Згодом шанувальники артистки дізналися, що її батьки знаходилися в районі, який піддавався масованим атакам. Зв’язку не було, тож зірка навіть не мала гадки, чи жива її сім’я.

Оля Цибульська розповіла, чи отримає компенсацію за зруйновану квартиру в Ірпені
Ольга Цибульська вперше розповіла про важку хворобу

Згодом Ольга таки змогла евакуювати своїх рідних, але шокувала виглядом її квартири, де вона колись виросла — від домівки артистки не залишилося нічого. Не варто і казати, що емоційний стан Цибульської був вельми поганим — вона ледь трималася на ногах.

Ольга Цибульська вперше розповіла про важку хворобу

Не менш стресовою ситуацією для неї була евакуація разом з Нестором. Співачка не могла вирішити, чи залишатися у квартирі або ж почати виїжджати, що також було небезпечно у тих умовах. Врешті-решт, вона вирішила таки забрати сина та рушити в дорогу.

Як виявилося, сильний стрес та нерви не пройшли дарма і артистка важко захворіла. Як Цибульська розповіла Аліні Доротюк, воеа навіть не знає свого діагнозу, але під крапельницями лежала місяць.

“Коли я це пережила, я зрозуміла, що не маю права так доводити себе. Ця війна проходить ціною нашої молодості, нашого щастя, і я хочу пожити… У новій Україні, яка перемогла. Я хочу бути в адекваті”, – сказала Цибульська в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Зараз зірка вже взяла себе до рук і має більш бойовий настрій. А описані симптоми зіркою дуже схожі на депресію.

Схожі статті