|
03.09.2022 12:56

36-річна Ольга Цибульська вперше розповіла про важку хворобу та хто винен у її стані: “Я хочу бути в адекваті”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла про те, що пережила під час війни. Виявляється, співачка боролася з непростою недугою.

Ольга Цибульська є однією з тих, хто найважче пережив перші дні повномасштабної війни на території України. Зірка відверто плакала і не приховувала своїх емоцій від фанатів. Згодом шанувальники артистки дізналися, що її батьки знаходилися в районі, який піддавався масованим атакам. Зв’язку не було, тож зірка навіть не мала гадки, чи жива її сім’я.

Ольга Цибульська вперше розповіла про важку хворобу

Згодом Ольга таки змогла евакуювати своїх рідних, але шокувала виглядом її квартири, де вона колись виросла — від домівки артистки не залишилося нічого. Не варто і казати, що емоційний стан Цибульської був вельми поганим — вона ледь трималася на ногах.

Ольга Цибульська вперше розповіла про важку хворобу

Не менш стресовою ситуацією для неї була евакуація разом з Нестором. Співачка не могла вирішити, чи залишатися у квартирі або ж почати виїжджати, що також було небезпечно у тих умовах. Врешті-решт, вона вирішила таки забрати сина та рушити в дорогу.

Як виявилося, сильний стрес та нерви не пройшли дарма і артистка важко захворіла. Як Цибульська розповіла Аліні Доротюк, воеа навіть не знає свого діагнозу, але під крапельницями лежала місяць.

“Коли я це пережила, я зрозуміла, що не маю права так доводити себе. Ця війна проходить ціною нашої молодості, нашого щастя, і я хочу пожити… У новій Україні, яка перемогла. Я хочу бути в адекваті”, – сказала Цибульська в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Зараз зірка вже взяла себе до рук і має більш бойовий настрій. А описані симптоми зіркою дуже схожі на депресію.