Як виглядає перша дружина Захура? Конкурентка Камалії, яку обрали батьки багатія та яка народила йому сина

Знаменитий британо-пакистанській мільярдер, який прославився не тільки своїми талантами у бізнесі, але і шлюбом з розкішною білявкою Камалією залишив позаду вельми цікавий союз.

Після весілля Камалії та Мохаммада Захура багатій не став приховувати правду і зізнався, що розлучився з першою дружиною, у шлюбі з якою в нього народилися донька та син.

Але для того, щоб уникнути будь-яких пліток та наклепу бізнесмен поквапився пояснити, що свою дружину він ніколи не кохав. Мовляв, з нею він побрався через батьків, які обрали для нього наречену і за традиціями очікували, що пакистанець прийме їхній вибір. Власне, так і сталося.

Колишню дружину він ніколи не показував публіці і взагалі намагався уникати будь-яких розмов про неї. Пресі невідомо навіть її ім’я.

Як виглядає перша дружина Захура

Як виглядала Камалія до одруження із Захуром
Як виглядає перша дружина Захура

Та після початку повномасштабної війни на території України відкрилася вельми цікава інформація. Виявляється, жінка проживає в російській федерації. І цілком імовірно, що вона навіть не мусульманка.

Мохаммад зізнався Ростиславу Калацинському, що його колишня дружина не схвалює дій російської федерації, але звісно сказати щось не може, так як боїться за себе.

Камалія ж доповнила картину зізнанням про те, що особисто з жінкою так і не познайомилася. Так склалося через те, що вона не знаючи співачку, вже почала на неї немовляти та образливо висловлюватися на її адресу. Тож виконавиця прийняла рішення не спілкуватися з цією людиною.

А зараз жінка вже давно бабуся. Її старша донька Таня має двох прекрасних дітей, а син Арман живе разом з сестрою. З якоїсь причини діти обрали жити не поруч зі своєю мамою, а у Великобританії. Після початку повномасштабної війни на території України родина як ніколи зблизилася.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.