У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з’явилася ще одна донька: тепер у 11-річної Софії є сестра

Колишній чоловік знаменитої української виконавиці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже готується довесілля і навіть має маленьку падчерку. Усі деталі в статті.

2018 року Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу об’явили про своє розлучення. На той час пара вже жила разом понад два роки. Офіційною причиною розриву стали численні зради чоловіка. Спільна донька пари Софія залишилася разом з мамою, яка вже облаштувала собі розкішну садибу у Підмосков’ї. Але життя йде вперед, і екс-пара намагається владнати її особисту сферу.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з’явилася ще одна донька

Так, минулого року Мурат повідомив, що збирається одружитися зі своєю дівчиною Лілією. Пара зустрічається вже декілька років, і в обидвох партнерів є діти від попередніх шлюбів.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з’явилася ще одна донька

Нещодавно бізнесмен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показав, як його дочка Софія спілкується зі своєю майбутньою сестрою.

У екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу з’явилася ще одна донька

Дитина має бути молодшою за Софію на декілька років. Дівчинка дуже маленька та тендітна.

Варто відзначити, що родина зараз як ніколи часто подорожує до Туреччини. Все через війну, адже підприємець не може привезти дівчат до України. Тож діти знаходяться разом з турецькою бабусею. Ще більш дивним є той факт, що Ані Лорак також знаходиться в Туреччині, на батьківщині свого колишнього чоловіка, і подейкують, що гостює у його родичів.

Наскільки правдива ця інформація, сказати важко, адже Кароліна не виходить на зв’язок і відсутні в інформаційному просторі вже понад півроку. Тож шанувальники чекають на офіційне звернення від свого кумира, яке може відбутися вельми не скоро, так як Ані Лорак прийняла зважене рішення зникнути.

Схожі статті