Полякова зацілувала чоловіка Камалії Захура, а він не проти: помстився дружині за цілунок в губи з Кіркоровим

Відома українська співачка Оля Полякова публічно поцілувала чоловіка виконавиці Камалії Мохаммада на очах у дружини і дітей. Усі деталі в нашій статті.

Стосунки Камалії та її чоловіка Мохаммада Захура вражають своєю теплотою, гармонійністю та щирістю. Здавалося б, у подружжя є реальні причини для конфліктів, але що для одних проблема, для інших — суть дрібниці.

Так, ще 10 років назад Камалія сколихнула мережу пристрасним поцілунком з Філіпом Кіркоровим, який відбувся на очах у сотень гостей, що прийшли привітати співачку на її день народження. Ба більше, артистка навіть обхопила шию поп-короля руками, зробивши цю сцену ще більш романтичнішою.

Оля Полякова публічно поцілувала чоловіка Камалії Захура

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Можна лише уявити, як відреагував мільярдер-мусульманин на даний жест. Однак, пізніше з’ясувалося, що чоловік і сам не проти отримати поцілунок від якоїсь красуні. Так, в черговому випуску “Світського життя”, в якому Оля Полякова виступала в ролі телеведучої, бізнесмен попросив Суперблондинку поцілувати його, на що вона коротко відповіла:

“Я вас за язика не тягнула!”

Потім артистка поцілувала Захура спочатку в праву щоку, а потім в ліву. У цей момент Камалія стояла поруч, але жодним м’язом обличчя не видала своїх емоцій.

Нагадуємо, що не так давно Камалія розповіла про свої стосунки з колись хорошим другом Філіпом Кіркоровим. Після того, як розпочалася повномасштабна війна на території України чоловік не тільки проігнорував прохання співачки вступитися за її батьківщину, але і заблокував її в соцмережах. Натомість за зрадників Оксану Марченко та Віктора Медведчука він публічно вступився, створивши велику публікацію в особистому мікроблозі, чим спровокував хвилю критики.

Схожі статті