Колишня Арсена Мірзояна зробила модне боб-каре та показала обличчя без зморшок: Тоня Матвієнко не коментує

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко здаються майже ідеальною парою українського шоу-бізнесу. Проте, у родинному житті цього подружжя досі фігурує колишня дружина співака. Дізнайтеся, як нагадує про себе екс-обраниця знаменитості та як ставиться до неї сама співачка.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Герої цього матеріалу стали неймовірно популярними після проєкту “Голос країни”. Та не лише творчість зацікавила фанатів, а й неймовірна історія кохання артистів, яка склалася після пісенному реаліті.

Тоня Матвієнко розповіла правду про розлучення з Арсеном Мірзояном
Колишня Арсена Мірзояна зробила модне боб-каре та показала обличчя без зморшок

Перцю у цю історію додавало ще й те, що романтика співаків складалася в умовах завершення іншої любовної історії. Річ у тім, що до шлюбу з Тонею, її милий вже мав дуже серйозні стосунки з іншою жінкою та досі не обриває з нею зв’язку. Її звати Анна і вона подарувала чоловікові двійко дітей.

Як Анна Мірзоян нагадує про себе?

У часи успіху соціальних мереж, кожен з нас може стати блогером та проявити себе. Екс-дружина Арсена Мірзояна не стала виключенням. Вона, як творча людина, активно ділиться з прихильниками епізодами свого життя, показує спортивні тренування та вражає підходом до особистого. Варто відзначити, що навіть у вирі роботи, материнських клопотах вона завжди знаходить час на себе. Нещодавно Анна поділилася селфі, де показала, наскільки важливо для неї бути доглянутою.

Колишня Арсена Мірзояна зробила модне боб-каре та показала обличчя без зморшок

Свій вік колишня співака не розкриває, але вже складно повірити, що вона може бути одноліткою артиста: жінка показала ідеальне обличчя без зморшок.

Як Тоня Матвієнко реагує на блог Анни Мірзоян?

Цікаво, що у мережі екс-обраниця Арсена досі підписується прізвищем батька своїх дітей. Проте, Тоня своєю чергою демонструє мудрість та виваженість, адже ніколи в жодному інтерв’ю не підіймала цієї теми. Більше того, Матвієнко демонструє екологічне ставлення до минулого свого коханого. Вона не проти, аби чоловік підтримував зв’язки з синами. Більше того, зірка сама з ними знайома та навіть їздила на спільний відпочинок не раз.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Колишня Арсена Мірзояна зробила модне боб-каре та показала обличчя без зморшок

На свою, так би мовити, попередницю вона не підписана у мережі.

Нагадаємо, що у самої Матвієнко за плечима є перший шлюб. Хоча імені екс-обранця не розкриває, але дуже тепло про нього відгукається. Більше того, разом з колишнім вона народила дочку Уляну. Та Всевишній подарував їй ще одну дитину — Ніну, батьком якої і став власне Арсен Мірзоян.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.