З ким підозрювали у романах Ігоря Кондратюка та кого взяв у дружини: Оксана Марченко, Аіда Ніколайчук та інші

Ігор Кондратюк — непересічна особистість українського шоу-бізнесу. Чоловік став знаменитим продюсером, який подарував естраді яскравих зірок. Проте, його фанати хочуть знати не лише про його професійний доробок.

Ігор Кондратюк — один з яскравих представників “старої гвардії” українського шоу-бізнесу. Чоловік активно займався багатьма популярними проєктами. А головне, подарував Україні унікальний формат “Караоке на майдані”. Цікаво, що навіть Тіну Кароль не оминуло це реаліті, але у ньому поп-діва, на жаль, не перемогла.

Та за яскравими шоу знаменитості все одно не вдалося приховати всі подробиці особистого життя.

Які романи приписували Ігорю Кондратюку?

Як і всіх зіркових чоловіків, популярного продюсера не оминула увага медіа. Всім прихильникам було цікаво, яке ж життя насправді веде поза камерами інтелігентний та вродливий Ігор.

У 2012-му році йому почали приписувати стосунки з Оксаною Марченко. Ці зірки багато спільно працювали на проєкті “Україна має талант” та “Х-фактор”. Раз камери підловили зірок за лаштунками, де Кондратюк палко поцілував свою колегу. Виглядало все так, наче знаменитості мають щось більше, ніж робочі стосунки. Проте, жоден з них не прокоментував свій вчинок.

З ким підозрювали у романах Ігоря Кондратюка

Наступною під пильне око фанатів продюсера попала учасниця пісенного реаліті Аіда Ніколайчук. Вона брала участь у другому і третьому сезонах “Х-фактору”. Дуже причарувала Ігоря майбутня зірка своїм чистим голосом та бездоганним слухом. Згодом Кондратюка часто помічали на світських заходах з цією неймовірною співачкою. Втім сподівання прихильників на нову романтичну пригоду не справдилися.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк на проєкті X-факторі
З ким підозрювали у романах Ігоря Кондратюка

Хто насправді став дружиною Ігоря Кондратюка?

А ось свою справжню обраницю зірковий чоловік показує не часто, адже поважає непублічність коханої людини. Пані Кондратюк звати Олександра. Вона подарувала обранцеві чудових діток: два синочки та донечка. Старший вже давно працює, а молодша донечка радує маму з татом успіхами у навчанні.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
З ким підозрювали у романах Ігоря Кондратюка

Зі своєю дружиною Ігор разом у шлюбі стільки років, що поволі можна і повірити, що справжнє кохання дійсно існує. А про неї завжди каже, що мила його окриляє та надихає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.