Настя Каменських прокоментувала свою вагітність: дружина Потапа чесно відповіла, коли подарує первістка милому

Відома поп-виконавиця Настя Каменських, після повернення в Україну, вперше прокоментувала свою вагітність. Невже артистка дійсно приїхала народжувати без чоловіка?

Чутки стосовно вагітності популярної співачки Насті Каменських не вщухали з моменту від’їзду артистки до Іспанії. Одні вважали, що зірка переховується не тільки від війни, а й ховає своє цікаве положення від пильних очей фанатів. Інші пліткували, що співачка вже не тримає у секреті факт очікування дитини, а залишається у Європі, щоб народити малюка за кордоном, у повній безпеці та під наглядом професійних лікарів.

В сонячній Іспанії Каменських перебувала зі своїм чоловіком, відомим репером та талановитим продюсером Олексієм Потапенком. Шанувальники та колеги в Україні засуджували артиста за відсиджування за кордоном, поки на рідних землях йде справжня війна і чоловіки повинні ставати на захист своєї країни.

Настя Каменських з Потапом за кордоном
Настя Каменських прокоментувала свою вагітність

Повернувшись додому без чоловіка Настя в інтерв’ю з Аліною Доротюк розповіла, що її чоловік не ховається за кордоном, а займається питаннями евакуації та збирає кошти на потреби України організовуючи благодійні виступи, по завершенню справ він обов’язково повернеться додому.

Також саме в цьому інтерв’ю співачка вперше прокоментувала чутки стосовно своєї вагітності.

“Десять років я вже народжую. Я дуже вдячна, що всі чекають на мою дитину. Дякую вам велике. Звичайно, ви всі дізнайтесь першими. Але мені здається, що коли я дійсно завагітнію і буду казати “я вагітна”, мені ніхто не повірить. Я не вагітна, короче”, — з посмішкою розказала виконавиця.

Настя Каменських прокоментувала свою вагітність

Зміну у своїй зовнішності та помітно округлий животик співачка виправдала тим, що заїдає стрес та швидко набирає кілограми, оскільки схильна до зайвої ваги. Відсутність сну, депресивний стан та хвилювання заважають зірці займатися спортом, як раніше. Настя також зауважила, що через комплекцію їй часто приписують вагітність. Дружина Потапа бідкається, що насправді переїдання — ось справжня причина її “цікавого стану”.

Нагадаємо, що більше інформації про життя відомої артистки Насті Каменських ви можете побачити у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті